Πέθαναν τα άλογα του Viggo Mortensen από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

lord-of-the-rings
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο ηθοποιός απέκτησε τα τρία άλογα μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της τριλογίας του Peter Jackson.

Ο Viggo Mortensen αποκάλυψε πως το άλογο του από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», όπου ενσάρκωσε τον Aragorn, πέθανε. Ο ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε πως απέκτησε το συγκεκριμένο άλογο, καθώς και άλλα δύο, όταν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της τριλογίας του Peter Jackson.

«Στην πραγματικότητα ήταν τρία τα άλογα που αγόρασα, ήταν προς πώληση όταν ολοκληρώθηκαν οι ταινίες. Υπήρχαν δύο που είχα καβαλήσει – ένα καφέ και ένα μεγάλο ξανθό που καβαλά ο Aragorn – αλλά αγόρασα επίσης το λευκό άλογο που καβαλά η Arwen στο “Η συντροφιά του δαχτυλιδιού” όταν οι Black Riders την κυνηγούν μέσα στο δάσος» δήλωσε ο Mortensen στο NME.

Shutterstock / Andrea Raffin

Συνεχίζοντας ο ηθοποιός εξήγησε στη συνέντευξη του πως κατά τη διάρκεια της παραγωγής ανέπτυξε μια φιλία με τη σπουδαία κασκαντέρ που γύρισε τη συγκεκριμένη σκηνή με την Arwen, την οποία ενσάρκωσε η Liv Tyler στις κινηματογραφικές μεταφορές των μυθιστορημάτων του J.R.R. Tolkien.

«Ήξερα πόσο της άρεσε εκείνο το άλογο, οπότε της το αγόρασα. Εκείνο υπάρχει ακόμα, όμως τα άλλα δύο έχουν φύγει. Ήταν ήδη κάποιας ηλικίας όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα και έχουν περάσει πια 20 χρόνια» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.