Προ των πυλών ο καταιγιστικός τρίτος κύκλος του «Cobrai Kai»

cobra-kai
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η αιώνια κόντρα μεταξύ του Daniel LaRusso και του Johnny Lawrence συνεχίζεται μέσω του Netflix τον Ιανουάριο.

Το «Cobra Kai», ένα από τα πιο εύστοχα και διασκεδαστικά reboot κλασικών franchise του παρελθόντος, πρόκειται να επιστρέψει με έναν τρίτο κύκλο στις 8 Ιανουαρίου 2021. Έχοντας μετακομίσει από το YouTube στο Netflix, τα νέα επεισόδια θα εξετάσουν τις συνέπειες της τεράστιας μάχης που δόθηκε στο σχολείο, στο τέλος της δεύτερης σεζόν.

Σύμφωνα με το τρέιλερ που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλα τα μεγάλα αστέρια του καστ επιστρέφουν και φαίνεται μάλιστα πως στη νέα σεζόν ο Daniel LaRusso (Ralph Macchio) και ο Johnny Lawrence (William Zabka) θα παραμερίσουν τις διαφορές του για να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Στα νέα επεισόδια αναμένεται να εμφανιστούν άλλοι δύο χαρακτήρες από το παρελθόν του franchise και πιο συγκεκριμένα τη δεύτερη ταινία της σειράς, η Kumiko (την οποία ενσαρκώνει η Tamlyn Tomita) και ο Chozen (Yuji Okumoto).

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Independent το περασμένο καλοκαίρι, ο Maccio εξήγησε πως «το “Καράτε Κιντ” ήταν μια πολύ ασπρόμαυρη ταινία. Το καλό εναντίον του κακού. Ο Daniel καλός, ο Johnny κακός. Ο Miyagi καλός, ο δάσκαλος Kreese κακός. Το “Cobra Kai” θολώνει εκείνες τις γραμμές – η προτίμηση σου αλλάζει από επεισόδιο σε επεισόδιο».