Nicole Kidman: Στο«The Undoing», η 53χρονη μούσα του Χόλιγουντ είναι πιο μποέμ από ποτέ

ta-mustika-piso-apo-tin-kathilotiki-eikona-tis-nicole-kidman-pou-thumizei-ta-niata-tis
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Τα μυστικά πίσω από την καθηλωτική εικόνα της Nicole Kidman , που θυμίζει τα νιάτα της

 Αρχές της δεκαετίας του ‘90, μια ανερχόμενη στάρλετ με μπούκλες φουλ στο περμανάντ κάνει τα φλας των παπαράτσι να παίρνουν φωτιά κάθε φορά που κυκλοφορεί μαζί με τον κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερο σύζυγό της και ήδη καταξιωμένο ηθοποιό (Tom Cruise). 
28 χρόνια αργότερα, έχοντας κατακτήσει Όσκαρ και αποτελώντας έως και σήμερα μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες σταρ του Χόλιγουντ, η Nicole Kidman επιστρέφει στη μικρή οθόνη με το ίδιο ακριβώς look. 

Το «The Undoing» είναι μια μίνι σειρά ψυχολογικού θρίλερ από το δίκτυο HBO, όπου η Αυστραλιανή ηθοποιός υποδύεται μια ψυχολόγο που συμβουλεύει γυναίκες να εμπιστεύονται τον εαυτό τους και να μη κρίνουν τους άντρες βασισμένες σε πρώτες εντυπώσεις. Αυτό, που όλοι οι τηλεθεατές αντικρίζουν με θαυμασμό -έως και δέος-, είναι η ίδια εικόνα που είχαν για την Kidman, σχεδόν τρεις δεκαετίες πριν! Ακόμη και εάν εξαιρέσουμε την πλουμιστή περμανάντ της, διαπιστώνουμε μια σχεδόν λεία επιδερμίδα και ένα ζευγάρι τριανταφυλλένιων χειλιών, που αν μη τι άλλο, θυμίζει ένα μακιγιάζ «αλεξίσφαιρο» από τον χρόνο.

Η βραβευμένη makeup artist Kyra Panchenko, η οποία βρίσκεται πίσω από την καθηλωτική «επαναφορά» της εικόνας της Kidman στα νιάτα της, λέει: «Για όσους έχουν παρακολουθήσει την Nicole σε όλα τα χρόνια της κινηματογραφικής καριέρας της, μπορούν να αντιληφθούν ότι το μακιγιάζ δεν έπαιζε σπουδαίο ρόλο στην ανάπτυξη των χαρακτήρων που υποδυόταν. Ωστόσο, το styling της εικόνας της ήταν αυτό που την καθιέρωσε ως σταρ της αγέραστης ομορφιάς. Πολλές άλλες ηθοποιοί ζητούν από τους makeup artists τεράστια συμβολή στην εικόνα τους, αλλά η Nicole εμπιστεύεται πολύ περισσότερο το ένστικτό της και λιγότερο την μακιγιέζ της». 
Γι’ αυτό και πριν τα γυρίσματα του  «The Undoing», είπε στην Panchenko ορθά-κοφτά: «Δώσε μου την εικόνα που είχα σαν 25άρα, και άφησε το κοινό να κρίνει». 
Η Panchenko λέει ότι η Kidman ήθελε να έχει ένα στυλ μποέμ αλλά και μοναδικό, με τα άγρια, σγουρά κόκκινα μαλλιά της να κλέβουν την παράσταση, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το μακιγιάζ της, το οποίο έπρεπε να είναι λιγότερο δραματικό και περισσότερο φυσικό. 
«Δεν ξοδέψαμε περισσότερα από πέντε λεπτά για το makeup της Nicole, αλλά σίγουρα περάσαμε πάνω από μια εβδομάδα δοκιμών στην περμανάντ των μαλλιών της. Τα ήθελε ακριβώς όπως ήταν την εποχή που κυκλοφορούσε δίπλα στον Tom Cruise», αποκαλύπτει η Panchenko.

THE BEAUTY TEAM