Harry και Meghan Markle βρήκαν στέγη στο Spotify

harry-meghan-markle
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ υπέγραψαν συμφωνία για μια σειρά αποκλειστικών podcast στην πλατφόρμα streaming μουσικής.

Μετά το ζεύγος Obama, την Oprah Winfrey, την Beyoncé και πολλούς άλλους, το Spotify εξασφάλισε μια αποκλειστική συνεργασία με τον πρίγκιπα Harry και την σύζυγο του Meghan Markle για μια σειρά podcast εκπομπών. Σύμφωνα με τους όρους συνεργασίας των δύο πλευρών, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα αναλάβουν την παραγωγή εκπομπών μέσω της Archewell Audio με στόχο «να χτίσουν μια κοινότητα μέσω της κοινής εμπειρίας, αφηγήσεων και αξιών».

«Αυτό που αγαπάμε με τα podcast είναι πως μας υπενθυμίζουν να αφιερώσουμε λίγο χρόνο και να ακούσουμε πραγματικά, να συνδεθούμε ο ένας με τον άλλο χωρίς περισπασμούς. Με όλες τις προκλήσεις του 2020, δεν υπήρχε πιο κατάλληλη στιγμή για να το κάνουμε, επειδή όταν ακούμε ο ένας τον άλλο και ακούμε τις ιστορίες του καθενός, τότε θυμόμαστε πόσο διασυνδεδεμένοι είμαστε όλοι» αναφέρει το ζευγάρι στην ανακοίνωση του.

Η πρώτη σειρά podcast με τη σφραγίδα του Harry και της Meghan Markle αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες. Μέχρι τότε, το ζεύγος πρόκειται να κυκλοφορήσει μια ειδική εορταστική εκπομπή που θα περιλαμβάνει «ιστορίες ελπίδας και συμπόνοιας».