Ο George Clooney στο πλευρό του Tom Cruise

george-clooney Denis Makarenko
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο βετεράνος ηθοποιός και σκηνοθέτης δικαιολόγησε τον συνάδελφό του για τις φωνές που έβαλε στα γυρίσματα του «Επικίνδυνη αποστολή 7».

Ο Tom Cruise βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος φέτος, όχι για κάποιο παράτολμο stunt, αλλά για το ξέσπασμα του στα γυρίσματα της νέας του ταινίας όταν διαπίστωσε μια χαλάρωση των πρωτοκόλλων ασφαλείας για την προστασία από τον κορωνοϊό. Μετά τη δημοσιότητα που πήρε το ζήτημα, ορισμένα μέλη του συνεργείου παραιτήθηκαν από την παραγωγή, κάνοντας λόγω για μια εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Πολλοί επέκριναν τον χολιγουντιανό αστέρα, ο οποίος έχει τη φήμη του τελειομανούς, για τις φωνές και απειλές, όμως υπήρξαν και πολλοί που δικαιολόγησαν το ξέσπασμα του, όπως ο George Clooney. Μιλώντας στην εκπομπή του Howard Stern, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ξεκαθάρισε πως ο ίδιος θα ήταν πιο προσεκτικός με τα λόγια του και δεν έκανε τόση μεγάλη φασαρία.

Paramount Pictures / Chiabella James

«Θα τους είχα πάρει στην άκρη. Είσαι σε μια θέση εξουσίας. Είναι δύσκολο, έχεις ευθύνη για όλους και έχει απόλυτο δίκιο γι’ αυτό. Εάν η παραγωγή σταματήσει, πολύς κόσμος θα χάσει τις δουλειές του. Ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει αυτό και να είναι υπεύθυνοι. Απλά δεν είναι το στυλ μου να τα βάζω με όλους με αυτόν τον τρόπο» δήλωσε ο Clooney στη συνέντευξη του.

«Δε βοηθάει απαραίτητα να δείχνεις συγκεκριμένα άτομα με αυτόν τον τρόπο, αλλά όλοι έχουν τον τρόπο τους. Ο κόσμος που ήταν στα γυρίσματα εκείνη την ημέρα θα μπορεί να μας πει περισσότερα. Καταλαβαίνω γιατί το έκανε, δεν έχει καθόλου άδικο, απλά δεν ξέρω εάν προσωπικά θα το είχα αντιμετωπίσει ακριβώς έτσι. Αλλά δεν ξέρω τις συνθήκες, μπορεί να είχε ήδη συμβεί 10-15 φορές» κατέληξε ο ηθοποιός.