Δεν έχουν μιλήσει Mads Mikkelsen και Johnny Depp για τα «Φανταστικά ζώα 3»

fantastic-beasts
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Μακάρι να είχα το τηλέφωνο του, αλλά δυστυχώς δεν έχουν έτσι τα πράγματα» αποκάλυψε το νέο πρόσωπο του Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ.

Ο νέος πρωταγωνιστής στα «Φανταστικά ζώα», ο Mads Mikkelsen δήλωσε πως δεν έχει μιλήσει καθόλου με τον Johnny Depp μετά την αποχώρηση του. Μετά την ανακοίνωση του Depp πως αποχωρεί από την παραγωγή της τρίτης ταινίας και του franchise έπειτα από απαίτηση της Warner Brothers, το στούντιο στράφηκε στον Δανό ηθοποιό.

Σε μια νέα συνέντευξη του στο AP Entertainment, ο Mikkelsen ρωτήθηκε εάν έχει μιλήσει καθόλου με τον προκάτοχο του ρόλου του στη νέα ταινία, με τον ίδιο να απαντά αρνητικά. «Όχι, δεν τον γνωρίζω. Έχουμε συναντηθεί μια φορά. Μακάρι να είχα το τηλέφωνο του, αλλά δυστυχώς δεν έχουν έτσι τα πράγματα» δήλωσε ο ηθοποιός.

«Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορώ να κάνω, για να είμαι ειλικρινής. Η μόνη προσέγγιση που μπορώ να έχω είναι να συνδέσω και να γεφυρώσω αυτό που έκανε [ο Johnny Depp] με αυτό που θα κάνω εγώ και να δούμε που θα καταλήξουμε» συμπλήρωσε ο Mikkelsen.

Σε προηγούμενες δηλώσεις του, ο Δανός ηθοποιός είχε σχολιάσει πως ο νέος του ρόλος είναι «εξαιρετικά ενδιαφέρον και ωραίος» και χαρακτήρισε «λυπητερές» τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αποχώρησε ο Depp. Η παραγωγή του «Φανταστικά ζώα 3» έχει ξεκινήσει και πάλι με στόχο μια κυκλοφορία στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2022.