George Clooney: «Είμαι τυχερός που γλύτωσα»

george-clooney Denis Makarenko
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Εάν είχα προσγειωθεί σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός μου θα είχα πεθάνει» δήλωσε για το σοβαρό ατύχημα του το 2018.

Ο George Clooney μίλησε για ορισμένες εμπειρίες που είχε στην καριέρα του ως ηθοποιός και δήλωσε πως είναι «τυχερός» που έχει γλυτώσει από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε στη Σαρδηνία, αλλά και μια επικίνδυνη εμπειρία στο Νότιο Σουδάν με μια ομάδα ενόπλων.

Το 2018 ο χολιγουντιανός αστέρας βρισκόταν στο ιταλικό νησί για τα γυρίσματα της μίνι σειράς «Catch-22» και νοσηλεύτηκε μετά από ατύχημα με μια μοτοσυκλέτα. Σε μια νέα συνέντευξη του ο Clooney ομολόγησε πως είχε αναπτύξει ταχύτητα πάνω από 110 χλμ την ώρα όταν συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα και πίστεψε τότε πως «αυτό ήταν».

Hulu

«Ήμουν τυχερός εκεί. Έκανα μια τούμπα στον αέρα και τελικά έπεσα στα γόνατα μου. Εάν είχα προσγειωθεί σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος μου θα είχα πεθάνει. Τότε έμαθα ότι δε μου επιτρέπεται να οδηγώ μοτοσυκλέτες. Η σύζυγος μου [Amal Clooney] είπε “αυτό ήταν”» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Clooney στην Independent.

Στην ίδια συνέντευξη ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για ένα άλλο περιστατικό στην Αφρική όταν και γλύτωσε φθηνά. «Μια φορά ήμουν στο Νότιο Σουδάν και μας σταμάτησαν και μας σημάδευαν με όπλα στο κεφάλι. Ήθελαν να μας κλέψουν το φορτηγό» εξήγησε ο Clooney.