«Θάνατο στο 2020» εύχονται ο Charlie Brooker και το Netflix

charlie-brooker
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του σουρεαλιστικού mockumentary που σκηνοθέτησε ο δημιουργός του «Black Mirror» για τη χρονιά που φεύγει.

Ο Charlie Brooker έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο τρέιλερ του mockumentary «Death to 2020» που έχει ετοιμάσει για το Netflix και στο οποίο συμμετέχουν πολλά μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ, όπως ο Samuel K. Jackson, ο Hugh Grant και η Lisa Kudrow.

Δίπλα τους εμφανίζονται μεταξύ άλλων οι Joe Keery, Leslie Jones και Kumail Nanjiani, ενσαρκώνοντας διάφορους «ειδικούς, πολιτικούς, μονάρχες και μέσους πολίτες» οι οποίοι δίνουν τη δική τους ματιά για τη γεμάτη προκλήσεις χρονιά που μας αποχαιρετά σε λίγες μέρες.

«Μια χρονιά η οποία δεν μπορούσε να εξιστορηθεί μέχρι τώρα επειδή ακόμα συμβαίνει» αναφέρει το σπικάζ του τρέιλερ, το οποίο εξηγεί πως το mockumentary του Brooker θα είναι «η οριστική ιστορία της πιο ιστορικής χρονιάς στην ιστορία»

Η μοναδικά σαρκαστική ανασκόπηση της χρονιάς από τους δημιουργούς του «Black Mirror» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Δεκεμβρίου μέσω της πλατφόρμας streaming του Netflix.