Το καστ του «Stranger Things» βγάζει το lockdown με «Dungeons & Dragons»

stranger-things
ΤΡΙΤΗ, 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Οι David Harbour, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo και Natalia Dyer έπαιξαν μαζί το κλασικό παιχνίδι φαντασίας και ρόλων.

Η περίοδος της καραντίνας και των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης έχουν επιτρέψει σε αρκετό κόσμο να ανακαλύψει πολλά κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια τα οποία μπορεί κανείς να παίξει διαδικτυακά. Ένα από αυτά τα οποία έχουν γίνει ανάρπαστα είναι το «Dungeons & Dragons», το οποίο πρόκειται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.

Ανάμεσα στους φανατικούς θαυμαστές του κλασικού παιχνιδιού φαντασίας και ρόλων είναι το καστ του «Stranger Things». Πρόσφατα μάλιστα, οι David Harbour, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo και Natalia Dyer έπαιξαν μαζί πρόσφατα μια εορταστική εκδοχή του D&D, το «Lost Odyssey: Toy Time for Ten-Towns».

Το «Dungeons & Dragons» είναι ιδιαίτερα συμβολικό για το «Stranger Things», αφού η ιστορία της σειράς ξεκινά με την παρέα να παίζει το παιχνίδι πριν την εξαφάνιση του Will Byers (Noah Schnapp), η οποία και αποτελεί αφορμή για να ξεκινήσει ένα νέος κύκλος ίντριγκας, τρόμου και μυστηρίου στην καταραμένη πόλη Hawkins.

Τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου του «Stranger Things» έχουν ξεκινήσει, όμως έχουν ήδη αντιμετωπίσει αρκετές αναβολές λόγω της πανδημίας και παραμένει άγνωστο πότε θα κάνουν πρεμιέρα τα νέα επεισόδια. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του Netflix, στη νέα σεζόν θα εμφανιστούν οι Robert Englund, Jamie Campbell Bower, Eduardo Franco, Joseph Quinn, Sherman Augustus, Mason Dye, Nikola Djuricko και Tom Wlaschiha.