Η «νέα εποχή» της Billie Eilish θα προμηνύεται από μια ανανεωμένη κόμμωση

billie-eilish John Salangsang
ΤΡΙΤΗ, 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το δεύτερο άλμπουμ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά το ντοκιμαντέρ «The World’s A Little Blurry».

Το 2020 μπορεί να μην πήγε όπως υπολογίζαμε, όμως απομένουν λίγες μέρες μια μέχρι να ολοκληρωθεί ο Δεκέμβριος και να ανατείλει μια πιο αισιόδοξη χρονιά. Σε αυτό το μήκος κύματος, η Billie Eilish αποκάλυψε στους θαυμαστές της πως είναι έτοιμη για μια «νέα εποχή» στην καριέρα της. Πριν από αυτήν, όμως, σκοπεύει να αλλάξει τα μαλλιά της ώστε να σταματήσει να την «κοροϊδεύει» ο κόσμος.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δουλεύει εντατικά τους τελευταίους μήνες πάνω στο πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ της και φέτος κυκλοφόρησε δύο single, το «My Future» και το «Therefore I Am», ενώ ερμήνευσε το κεντρικό τραγούδι της νέας ταινίας του James Bond, το «No Time To Die».

Σε μια σειρά αναρτήσεων στο Instagram Stories η Eilish αστειεύτηκε με τους followers της, λέγοντας αρχικά πως δε θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ εάν δε σταματήσει ο κόσμος «να κοροϊδεύει τα μαλλιά» της. Στο ίδιο μοτίβο όμως και μεταξύ σοβαρού κι αστείου, η τραγουδίστρια εξήγησε πως θα αλλάξει το στυλ των μαλλιών της μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ της «Billie Eilish: The World’s A Little Blurry» το Φεβρουάριο, κάτι που θα σηματοδοτήσει «το τέλος μιας εποχής».

«Θα σας δώσω μια νέα εποχή. Έχω να κάνω ανακοινώσεις και έχω μερικά πράγματα να βγάλω» έγραψε στη συνέχεια η Eilish. Το πρώτο της άλμπουμ «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?» με τα single «Bad Guy», «You Should See Me in a Crown», «When the Party’s Over» και «Bury a Friend» κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2019.