Alicia Keys: άλλη μια σταρ που γίνεται επιχειρηματίας ομορφιάς

alicia-keys-alli-mia-star-pou-ginetai-epixeirimatias-omorfias
ΤΡΙΤΗ, 05 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Τελικά, φαίνεται ότι το beauty industry έχει πολύ ψωμί.

Μετά την Jennifer Lopez (JLo Beauty), την Selena Gomez (Rare Beauty), την Gywneth Paltrow (Goop Beauty), την Victoria Beckham (V-B Beauty), την Rihanna (Fenty Beauty), την Lady Gaga (Haus Laboratories), την Jessica Alba (Honest Company), την Drew Barrymore (Flower Beauty), ήρθε και η σειρά μιας ακόμη show-woman να μπει στο club των beauty influencers, με σοβαρές επιχειρηματικές βλέψεις στον παγκόσμιο στίβο της βιομηχανίας ομορφιάς.
Η 39χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, δισκογραφική παραγωγός, πιανίστας και ηθοποιός Alicia Keys, κυκλοφορεί την δική της σειρά καλλυντικών προϊόντων (Keys Soulcare), με πιθανότερη ημερομηνία λανσαρίσματος τα μέσα του προσεχούς Δεκέμβρη.

Η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνης, μετά και την επιτυχημένη στροφή της στη συγγραφή (το βιβλίο της More Myself: A Journey μπήκε στη λίστα με τις καλύτερες πωλήσεις στο ειδικό ένθετο των New York Times), έρχεται από το 2021 να κατακτήσει και τον κόσμο της ομορφιάς.
Η σειρά Keys Soulcare, που περιγράφεται από την ίδια ως μια πρωτοποριακή νέα μάρκα που θα αλλάξει τον τρόπο ζωής κάθε γυναίκας, θα περιλαμβάνει μια σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων, με ταυτόχρονη εστίαση στην ψυχοθεραπεία που μπορούν να προσφέρουν οι συγκεκριμένες φόρμουλες. 

Η Alicia Keys μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο θέλοντας να περιγράψει τι σημαίνει «καλλυντική ψυχοθεραπεία» για την ίδια, σχολιάζοντας: «Η Keys Soulcare δίνει προσοχή σε εκείνο ακριβώς το μέρος μέσα σου που δεν μπορείς να δεις, παρά να το νιώσεις και να το θρέψεις, να το λατρέψεις και να το εκπληρώσεις. Αυτή είναι η αληθινή ψυχοθεραπεία».

Σύμφωνα με την σταρ, υπάρχουν τέσσερα κλειδιά για την ψυχοθεραπεία (εξού και το όνομα της μάρκας -Keys Soulcare): Σώμα, Πνεύμα, Μυαλό και Σύνδεση.Για να αναπτύξει τις φόρμουλες των καλλυντικών της, η Keys βασίστηκε στην καθοδήγηση μιας κορυφαίας δερματολόγου, της Dr. Renee Snyder, η οποία ειδικεύεται στην ιατρική δερματολογία και την επιστημονική έρευνα επί σειρά ετών. «Μετά από ένα χρόνο εξαντλητικών δοκιμών και ασφαλών κλινικών συμπερασμάτων, τώρα πια νιώθω απολύτως σίγουρη για το αποτέλεσμα. Πλέον, είμαστε όλοι τόσο απασχολημένοι με την διαδικασία λανσαρίσματος, και δε μου μένει καθόλου χρόνος για να ασχοληθώ με την showbiz. Αλλά να είστε σίγουροι ότι η επόμενη δισκογραφική δουλειά θα είναι απολύτως προσηλωμένη στην τελετουργία του Soulcare», λέει η Keys. 

THE BEAUTY TEAM