Χωρίζουν Kanye West και Kim Kardashian;

kanye-west-kim-kardashian JStone
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Το λαμπερό ζευγάρι της showbiz φέρεται να έχει αποφασίσει να πάρει διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου.

Ένα από τα σπουδαιότερα αντρόγυνα στον χώρο του θεάματος, ο Kanye West και η Kim Kardashian, φημολογείται πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν, καθώς άρθρο του Page Six υποστηρίζει ότι «σύντομα» θα ανακοινωθεί το διαζύγιο. Το άρθρο αναφέρει πως η Kardashian έχει ήδη προσλάβει δικηγόρο ώστε να ξεκινήσουν οι συζητήσεις διακανονισμού με την πλευρά του West.

Οι δύο αστέρες της μουσικής και της μικρής οθόνης, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2014 και έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά, δεν έχουν σχολιάσει την είδηση. Οι πρώτες φήμες για ένα ενδεχόμενο διαζύγιο κυκλοφόρησαν το περασμένο καλοκαίρι, εν μέσω της προεκλογικής εκστρατείας του West.

Πιο συγκεκριμένα, τον Ιούλιο ο Αμερικάνος ράπερ έγραψε σε μια σειρά αναρτήσεών του στο Twitter πως θα πάρει διαζύγιο από τη σύζυγό του μετά από συνάντησή της με τον Meek Mill το 2018 (στα πλαίσια της δράσης της για τη μεταρρύθμιση των φυλακών της χώρας), ενώ στη συνέχεια κατηγόρησε την Kardashian ότι προσπάθησε να τον στείλει σε ψυχιατρείο παρά τη θέλησή του.

Απαντώντας σε αυτές τις αναρτήσεις, η Kardashian δήλωσε πως ο σύζυγός της αντιμετώπιζε ένα επεισόδιο διπολικής διαταραχής και ζήτησε από τον κόσμο και τα μέσα ενημέρωσης να δείξουν συμπόνοια και κατανόηση για να το ξεπεράσει. Ο West αργότερα επικεντρώθηκε στην προεκλογική εκστρατεία του, όμως δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά που ο ίδιος υπολόγιζε. Παρόλα ταύτα, ο ράπερ και επιχειρηματίας υποσχέθηκε πως θα ξαναθέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της χώρας το 2024.