Αποκαλυπτήρια για το «απαίσιο κούρεμα» του Tom Hanks

tom-hanks Nina Prommer
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον Tom Parker στη βιογραφική ταινία του Baz Luhrmann για τον Elvis Presley.

Στη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του στη μεγάλη οθόνη, ο Tom Hanks έχει πρωταγωνιστήσει με μεγάλη επιτυχία σε αρκετά ιστορικά δράματα και η επόμενη ταινία του θα αφορά ένα από τα πιο εμβληματικά ονόματα της μουσικής, τον Elvis Presley. Τα γυρίσματα της ταινίας που σκηνοθετεί ο Baz Luhrmann στην Αυστραλία είχαν ξεκινήσει την περασμένη χρονιά, όμως διακόπηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η παραγωγή πλέον έχει ξεκινήσει και πάλι και ο Αμερικάνος ηθοποιός εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήσης στην εκπομπή του Graham Norton. Στη συνέντευξη του ο Hanks μάλιστα αποκάλυψε το «απαίσιο» νέο κούρεμα του για τον ρόλο του Tom Parker, του μάνατζερ του «Βασιλιά της Rock ‘n’ Roll».

«Δουλεύω πάνω στην ταινία του Baz Luhrmann για τον Elvis Presley. Ο Austin Butler παίζει τον Elvis. Και επιτρέψτε μου να σας δείξω το απαίσιο κούρεμα που πρέπει να έχω για να παίξω τον Colonel Tom Parker» δήλωσε ο Hanks, ο οποίος στη συνέχεια αφού έπαιξε λίγο με την κάμερα, έβγαλε στιγμιαία το καπέλο του για αποκαλύψει το ξυρισμένο κεφάλι του.

«Δείτε πόσο απαίσιο είναι… το βλέπετε; Δείτε αυτό το πράγμα! Μόλις τρόμαξα τα παιδιά» σχολίασε χαριτολογώντας ο ηθοποιός και συμπλήρωσε λέγοντας πως το μόνο που χρειάζεται είναι «μια μικρή τούφα και ένα μεγάλο γένι και όλοι θα νομίζουν ότι είμαι ο Graham Norton». Αφού γέλασε, ο Βρετανός παρουσιαστής έδωσε τη «συγκατάθεση» του στον Hanks για να τον ενσαρκώσει σε μια μελλοντική βιογραφική ταινία.