Η Lana Del Rey παρουσιάζει το «Chemtrails Over The Country Club»

lana-del-rey Pamela Cochrane
ΤΡΙΤΗ, 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Κυκλοφόρησε το ομώνυμο single και βιντεοκλίπ από τον έβδομο δίσκο της Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

Μπορεί να έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από την κυκλοφορία του «Norman Fucking Rockwell!», όμως η Lana Del Rey έχει παραμείνει ιδιαίτερα δραστήρια και μετά την ποιητική συλλογή της ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ, το «Chemtrails Over The Country Club» και έδωσε στην δημοσιότητα το βιντεοκλίπ του ομώνυμου single.

Η κυκλοφορία του νέου single και βιντεοκλίπ ήρθε μετά την αποκάλυψε μέσω των social media του εξώφυλλου του έβδομου άλμπουμ της, στο οποίο εμφανίζονται πολλές από τις φίλες της Lana Del Rey γύρω από ένα τραπέζι.

«Αυτές είναι οι φίλες μου, αυτή είναι η ζωή μου. Όλοι είμαστε ένα όμορφο μείγμα των πάντων – άλλες περισσότερο, άλλες λιγότερο, το οποίο φαίνεται και γιορτάζω σε όλα όσα κάνω» αναφέρει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια στις επίσημες ανακοινώσεις.

Μαζί με το artwork του «Chemtrails Over The Country Club», η Del Rey μοιράστηκε και το tracklist του άλμπουμ, το οποίο αρχικά θα κυκλοφορούσε τον Σεπτέμβριο του 2020, όμως η κυκλοφορία αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε τελικά θα βγει το άλμπουμ, όμως αναμένεται μέσα στο 2021.

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Chemtrails Over The Country Club»