Πώς θα ήταν το «Μόνος το σπίτι 2» χωρίς τον Donald Trump;

home-alone-2-donald-trump
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Οι χρήστες του Twitter έχουν την απάντηση.

Η προεδρία του Donald Trump θα ολοκληρωθεί και επίσημα στις 20 Ιανουαρίου όταν και θα τον διαδεχτεί στην ηγεσία των ΗΠΑ ο Joe Biden. Ο απερχόμενος πρόεδρος πάντως συνεχίζει να προκαλεί τεράστιο διχασμό στη χώρα, με αποκορύφωμα την εισβολή ακροδεξιών υποστηρικτών του στο Καπιτώλιο την περασμένη εβδομάδα.

Καθώς λοιπόν έχουν ξεκινήσει εκ νέου διαδικασίες καθαίρεσης του Trump και το Twitter διέγραψε τον λογαριασμό του, χρήστες του διαδικτύου άρχισαν να αναρωτιούνται εάν υπήρχε τρόπος να «αφαιρεθεί» και από το «Μόνος στο σπίτι 2». Όπως συνήθιζε να κάνει ο Trump, είχε επιτρέψει στον Chris Columbus να γυρίσει σκηνές του σίκουελ στο Plaza Hotel με αντάλλαγμα μια cameo εμφάνιση στην ταινία.

Όπως αναμενόταν, οι χρήστες του Twitter δεν άργησαν να αναδείξουν τις ικανότητες τους στο Photoshop και γρήγορα άρχισαν να παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις για το ποιος θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Trump στη συγκεκριμένη σκηνή της ταινίας.

Η πιο ευφάνταστη πρόταση από τον μουσικοσυνθέτη Jesse Case ο οποίος σχολίασε πως «όχι μόνο πρέπει να αφαιρέσουμε ψηφιακά τον Donald Trump από το “Μόνος στο σπίτι 2”, αλλά θα πρέπει να τον αντικαταστήσουμε με τον ενηλικιωμένο Macaulay Culkin. Έτσι απλά για να εκτροχιαστεί εντελώς η υπόθεση».

Ανάμεσα στις υπόλοιπους αστέρες του θεάματος που οι χρήστες του Twitter θεωρούν ότι θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον Trump είναι η Dolly Parton, ο Keanu Reeves, ο Matt Smith, ο RuPaul και ο Jabba the Hutt από το «Star Wars».