Ο πρωταγωνιστής του «Bridgerton» αποκαλύπτει τις πιο δύσκολες σκηνές στα γυρίσματα

bridgerton
ΤΡΙΤΗ, 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η δραματική σειρά εποχής του Netflix κυκλοφόρησε τα Χριστούγεννα και έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Ο Regé-Jean Page αποκάλυψε σε μια νέα συνέντευξη του ποιες σκηνές τον δυσκόλεψαν περισσότερο στη νέα δραματική σειρά εποχής «Bridgerton» του Netflix, όπου ενσαρκώνει τον δούκα του Χέιστινγκς, Simon Basset, έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες στη χώρα. Ο Βρετανός ηθοποιός με καταγωγή από τη Ζιμπάμπουε εξήγησε πως δεν ήταν οι ερωτικές σκηνές που ήταν οι πιο δύσκολες, αλλά αυτές στις οποίες έπρεπε να εκφραστεί με λεπτότητα μέσα από τις λέξεις.

«Οι πιο σκληρές στιγμές ήταν τα πάρα, μα πάρα πολύ έμμεσα χτυπήματα στο τραπέζι του φαγητού. Όταν κάποιος λέει κάτι για το οποίο δεν μπορείς να χάσεις την ψυχραιμία σου, για κάτι που δεν μπορείς να κλάψεις, πρέπει απλά να δεχτείς το χτύπημα στα πλευρά και να το εκφράσεις αυτό μέσα ένα περιφρονητικό βλέμμα ή τον τρόπο που κόβεις τα μπιζέλια σου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Page.

Netflix

Συνεχίζοντας, ο Page μίλησε στο Netflix Queue ότι η σκηνή όπου ο χαρακτήρας του τρώει για πρώτη φορά με την οικογένεια Bridgerton. «Πραγματικά δεν ήθελα να είμαι εκεί, αλλά δεν μπορείς να το πεις αυτό. Τα παιδιά βρίσκονται εκεί και είναι όλα χαρούμενα και παίζουν και κομμάτι αυτής της ζεστής και αγαπημένης οικογένειας που ο Simon δεν είχε ποτέ».

«Ποτέ δεν αναφέρεται ρητά στο σενάριο σε εκείνη τη στιγμή. Κανείς δε θα το πει. Αλλά είναι το σπουδαιότερο πράγμα γι’ αυτό σε εκείνη τη σκηνή: να βρίσκεται στο χώρο που αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση αλλά και που τον ικανοποιεί στο μεγαλύτερο βαθμό» κατέληξε ο ηθοποιός.