Έληξε η κόντρα μεταξύ Rod Stewart και Elton John

rod-stewart-elton-John
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

«Ήμουν κακεντρεχής και μετανιώνω. Πραγματικά το μετανιώνω, αλλά είμαστε καλοί φίλοι τώρα» δήλωσε ο «Rod the Mod».

Το 2018 ξέσπασε μια κόντρα μεταξύ του Rod Stewart και του Elton John, με αφορμή τα επικριτικά σχόλια του πρώτου για την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του «Rocket Man». Ο Stewart τότε είχε εκτιμήσει πως η περιοδεία ήταν «αρπαχτή» και «καθόλου rock ‘n’ roll» σε τηλεοπτική εμφάνιση του.

Στην αυτοβιογραφία του εξέδωσε το 2020 ο John έγραψε πως ο Stewart είχε μεγάλος «θράσος», όταν ο ίδιος «πέρασε την τελευταία δεκαετία τραγουδώντας τα “Great America Songbook” και “Have Yourself A Merry Little Christmas”». Τελικά όμως η παρεξήγηση μεταξύ των δύο καλλιτεχνών λύθηκε και πλέον είναι ξανά φίλοι, όπως αποκάλυψε ο Stewart στη συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast του Harry Redknapp την περασμένη Τρίτη.

Shutterstock / Debby Wong

«Τώρα είμαστε φίλοι ξανά. Είχαμε το χειρότερο καυγά, σαν ένα παντρεμένο ζευγάρι και δεν τέλειωνε. Αλλά μου είπε ότι με συγχωρεί για όλα. Τον αγαπώ» δήλωσε ο 76χρονος μουσικός, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε περισσότερο για τη σχέση και φιλία του με τον Elton John, αλλά και το τι προκάλεσε την κόντρα.

«Πάντα ήμασταν μεγάλοι αντίπαλοι για πολλά χρόνια, αλλά πάντοτε ήταν σε παιχνιδιάρικο επίπεδο. Όμως ήμουν λίγο κακεντρεχής όταν ανακοίνωσε την περιοδεία του. Είχε ήδη αποσυρθεί μια-δυο φορές, είχε τρία χρόνια για να αποσυρθεί ξανά. Ήμουν κακεντρεχής και μετανιώνω. Πραγματικά το μετανιώνω, αλλά είμαστε καλοί φίλοι τώρα» κατέληξε ο Stewart.