Το «Euphoria» φέρνει μαζί Billie Eilish και Rosalía

billie-eilish-rosalia
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Το ντουέτο «Lo Vas A Olvidar» θα κυκλοφορήσει στο νέο special επεισόδιο της δραματικής τηλεοπτικής σειράς του HBO.

Ο πρώτος κύκλος της πετυχημένης δραματικής σειράς «Euphoria» του HBO μπορεί να ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2019, όμως την περασμένη χρονιά κυκλοφόρησε ένα special επεισόδιο αφιερωμένο στον χαρακτήρας της Rue και την Κυριακή 24 Ιανουαρίου θα προβληθεί ένα δεύτερο που θα εστιάσει στην Jules.

Το πολυαναμενόμενο νέο επεισόδιο όμως θα περιλαμβάνει και μια μοναδική συνεργασία μεταξύ της Billie Eilish και της Rosalía. Πιο συγκεκριμένα το βιντεοκλίπ του «Lo Vas A Olvidar», όπως λέγεται το τραγούδι, θα κυκλοφορήσει λίγες μέρες νωρίτερα, την Παρασκευή.

Το συγκεκριμένο τραγούδι είχε ηχογραφηθεί το 2019, με την Rosalía να εκφράζει τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία. «Είναι μια καλλιτέχνιδα με μια τόσο ισχυρή δυναμική, η οποία ξέρει ακριβώς ποια είναι και τι θέλει, η οποία βγάζει την ψυχή της όταν τραγουδά» είχε σχολιάσει η 27χρονη Ισπανίδα.

Το περασμένο φθινόπωρο η σειρά του HBO είχε τιμηθεί με τρία Emmy, ενώ η πρωταγωνίστρια του «Euphoria», η Zendaya, έγινε η νεότερη ηθοποιός που έχει βραβευτεί για καλύτερη ερμηνεία σε δραματική σειρά. Η Eilish από την πλευρά της απέσπασε αρκετές υποψηφιότητες για Grammy χάρη στο «Therefore I Am» και ετοιμάζεται φέτος να κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ της. Η Rosalía κυκλοφόρησε αρκετά single το 2020, όπως τα «Dolerme», «Juro Que» και «TKN» με τον Travis Scott, ενώ συμμετείχε σε ένα remix του «Blinding Lights» του The Weeknd.