Πώς η Jennifer Lopez έκλεψε την παράσταση με το μαλλί της

pos-i-Jennifer-lopez-eklepse-tin-parastasi-me-to-malli-tis-Jennifer-lopez-eklepse-tin-parastasi-me-to-malli-tis
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Στην τελετή ορκωμοσίας του Joe Biden, η J.Lo «φόρεσε» το πιο λαμπερό updo hairstyle της ζωής της. Μάθετε πώς το δημιούργησε.

Ακόμη και την ημέρα ανάληψης καθηκόντων από τον 46ο πρόεδρο των ΗΠΑ, η Jennifer Lopez κατάφερε να επισκιάσει τους πάντες και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Σε μια ιστορική στιγμή και για την ίδια -ερμηνεύοντας το πατριωτικό τραγούδι «America the Beautiful»-, η 51χρονη τραγουδίστρια μαγνήτισε το τηλεοπτικό κοινό σε όλο τον πλανήτη όχι τόσο με τη φωνή της ή το εκπληκτικό ολόλευκο Chanel σύνολο που φορούσε, αλλά με το υπέρκομψο updo χτένισμα που επέλεξε. Το look των μαλλιών της επιμελήθηκε ο προσωπικός hair stylist της J.Lo, Chris Appleton, ο οποίος εξηγεί το μυστικό της εφαρμογής.

Ο Appleton χρησιμοποίησε τα επαγγελματικά προϊόντα Color Wow για να επιτύχει αυτή την κλασική αλλά μεγαλοπρεπή εμφάνιση της Lopez, χρησιμοποιώντας τρεις συγκεκριμένες φόρμουλες της σειράς: Dreamcoat Supernatural Spray (σπρέι θερμοπροστασίας και λάμψης), Pop & Lock (υβριδικό λάδι-ορό για εξομάλυνση και στιλπνότητα) και Root Cover-Up (σπρέι σκόνης για γέμισμα του όγκου και κάλυψη του χρώματος των ριζών). 

Και μπορεί τη συγκεκριμένη κόμμωση να την έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν από την Lopez, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, το updo που συνδυάζεται με υπέροχους κυματισμούς στην πλάτη, μάλλον έγραψε Ιστορία. 
Το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί και για το μακιγιάζ της, το οποίο χαρακτηρίζει 100% την J.Lo: γκρίζα smokey eyes με αστραφτερές λευκές εσωτερικές γωνίες και μακριές βλεφαρίδες, συνδυαστικά με ένα ζευγάρι nude χείλη και τέλειο περίγραμμα.  
Και όπως η ίδια έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram, «Αυτό είναι το φυσικό πρόσωπό μου! Για 500 εκατομμύρια φορές ξαναλέω ότι δεν έχω κάνει ποτέ Botox ή χειρουργική επέμβαση!».

THE BEAUTY TEAM