Άλλη μια αναβολή για το «No Time To Die»

James-bond
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η τελευταία ταινία του Daniel Craig ως James Bond αναμένεται να κυκλοφορήσει τελικά τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Τελικά η φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με μια νέα αναβολή της πρεμιέρας του «No Time To Die» αποδείχτηκαν αληθινές, αφού οι παραγωγοί ανακοίνωση επίσημα πως θα κυκλοφορήσει τελικά στις 8 Οκτωβρίου. Πρόκειται για την τρίτη αναβολή της ταινίας, η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020.

Σχετικά με την απόφαση των παραγωγών για αναβολή τον περασμένο Οκτώβριο, ο πρωταγωνιστής του «No Time To Die»,Daniel Craig, είχε δηλώσει πως «θέλουμε ο κόσμος να πάει και να δει αυτή την ταινία, με τον σωστό τρόπο, με ασφάλεια. Οι κινηματογράφοι σε όλο τον κόσμο είναι κλειστοί αυτή τη στιγμή».

«Θέλουμε να κυκλοφορήσουμε την ταινία ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο και αυτή δεν είναι η κατάλληλη εποχή» συμπλήρωσε ο Βρετανός ηθοποιός, εκφράζοντας παράλληλα πως οι συνθήκες θα είναι καλύτερες την προσεχή άοιξη. Παρά το γεγονός ότι σε πολλές χώρες έχουν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού, τα αυστηρά μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης θα συνεχιστούν, οπότε πάρθηκε η απόφαση για μια νέα αναβολή.

Η απόφαση αναμφίβολα έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στη βιομηχανία του κινηματογράφου, καθώς ήδη αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις από την πανδημία, αλλά και ανταγωνισμό από την επέλαση των πλατφόρμων streaming. Ήδη η Sony έχει αποφασίσει να αναβάλει τις πρεμιέρες των «Ghostbusters: Afterlife», «Morbius», «Uncharted» και «Σταχτοπούτα», ενώ η Universal ανακοίνωσε πως το «Bios» με τον Tom Hanks θα βγει τον Νοέμβριο.