Η πιο συνετή συμβουλή για το 2021, από την Christina Aguilera

i-pio-suneti-sumbouli-gia-theamatiki-ekseliksi-tis-eikonas-sas-to-2021-apo-tin-christina-aguilera
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

«Περπατήστε το προσωπικό σας μονοπάτι στη ζωή, χωρίς να υποκύπτετε στην παγίδα των ανόητων συγκρίσεων της εικόνας σας».

Πατώντας αισίως τα 39 τα περασμένα Χριστούγεννα, και μπαίνοντας στο 2021 με τα 40 να έρχονται, η Christina Aguilera αποφάσισε να  αγκαλιάσει με όση περισσότερη θέρμη μπορεί την εικόνα του σώματος και της όψης της, διώχνοντας το άγχος και για το τι μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι γι’ αυτήν. 
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ιταλικό L’Officiel, η δημοφιλής τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι υπήρξε υπερβολικά επικριτική με τον εαυτό της σε ορισμένες στιγμές της ζωής και της καριέρας της. «Συχνά συγκρούστηκα με τις ανησυχίες μου για το πώς πρέπει να με βλέπουν οι άλλοι, παραλείποντας σημαντικές ανάγκες που είχε ο εσωτερικός μου κόσμος. Οι αμέτρητες δημοσιεύσεις σχετικά με το εάν είμαι όμορφη, αδύνατη και τέλεια όσο ήθελαν, με οδήγησε να ζω σε ένα παράλληλο σύμπαν, που έμοιαζε με κόλαση», λέει η Aguilera, τονίζοντας ότι πλέον δεν θέλει να κάνει άλλες δίαιτες, ούτε πασχίζει να αποκτήσει μια εικόνα που δεν είναι ο πραγματικός εαυτός της. «Ο καθένας από εμάς είναι ένα ξεχωριστό άτομο, και οποιαδήποτε σύγκριση με κάποιο άλλο δεν σας καθιστά μοναδικούς. Πρέπει να αποδεχτούμε αυτήν την προσωπική μας εικόνα, μέχρι την κόλαση», είπε. 

Πριν λίγες μέρες, η Christina Aguilera μοιράστηκε στο Instagram την τελευταία της μεταμόρφωση των μακριών μαλλιών της, μέσα από μια περίτεχνη κοτσίδα σε απόχρωση ροζ πλατίνας, γράφοντας στη λεζάντα ότι επιθυμεί πλέον να είναι όσο πιο απελευθερωμένη από τα πρότυπα ομορφιάς, διατηρώντας ψηλά τον πήχυ της ελευθερίας της έκφρασης και της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο. «Είμαι μια ερμηνεύτρια, μια τραγουδίστρια, και λίγο με ενδιαφέρει εάν η εικόνα του προσώπου, των μαλλιών μου ή του σώματός μου είναι ωμή. Η αληθινή ομορφιά για μένα είναι η ικανότητα να σε αγαπούν οι άλλοι γι’ αυτό που είσαι και όχι γι’ αυτό που φαίνεσαι -μέσα από ένα αναμφίβολης ψυχικής ισορροπίας αποτέλεσμα. Καμιά φορά, μπορεί αυτό να μην ταυτίζεται με τα καθιερωμένα πρότυπα της ομορφιάς, αλλά ξέρω ότι είναι καθαρό και τίμιο τόσο απέναντι στον εαυτό μου όσο και στους άλλους γύρω μου», λέει η Aguilera, συμβουλεύοντας: «Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Όλοι περπατάμε σε ένα μονοπάτι διαρκούς εσωτερικής έρευνας, είτε είμαστε διάσημοι, είτε καθημερινά ανθρώπινα όντα. Ο καθένας ακολουθεί ένα διαφορετικό μονοπάτι, το προσωπικό του μονοπάτι, οπότε δεν έχει νόημα να κάνετε συγκρίσεις. Είναι η χειρότερη παγίδα».

THE BEAUTY TEAM