«Spencer»: H Kristen Stewart εκπέμπει τη γοητεία της πριγκίπισσας Diana

kristen-stewart Denis Makarenko
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Ο Pablo Larraín σκηνοθετεί τη νέα βιογραφική ταινία για την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Το ενδιαφέρον για τη ζωή της πριγκίπισσας Diana παραμένει πιο ζεστό από ποτέ και μετά τον τέταρτο κύκλο του «The Crown», έρχεται μια νέα βιογραφική ταινία σε σκηνοθεσία του Pablo Larraín με την Kristen Stewart στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στις δηλώσεις της για το ρόλο της, η Stewart σχολίασε πως η ταινία φιλοδοξεί να παρουσιάσει τη συναισθηματική κατάσταση της πριγκίπισσας Diana σε ένα σημείο καμπής στη ζωή της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε προσπαθώντας να ορίσει τον εαυτό της.

Δίπλα στη Stewart αναμένονται να εμφανιστούν επίσης οι Timothy Spall, Sally Hawkins και Sean Harris, μεταξύ άλλων. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στη Γερμανία, ενώ στη συνέχεια η παραγωγή θα μεταφερθεί στη Μεγάλη Βρετανία.

Το σενάριο του «Spencer» υπογράφει ο δημιουργός του «Peaky Blinders», Steven Knight, ενώ το soundtrack θα επιμεληθεί ο Jonny Greenwood. Ο κιθαρίστας των Radiohead ξεκίνησε να γράφει μουσική για ταινίες το 2003 και έχει συνεργαστεί κυρίως με τον Paul Thomas Anderson, ενώ πρόσφατα έγραψε το soundtrack για το θρίλερ «Δεν ήσουν ποτέ εδώ» με τον Joaquin Phoenix.