Ποιο άρωμα φορούσε η Meghan όταν γνώρισε τον Harry;

poio-aroma-forouse-i-meghan-otan-gnorise-ton-harry-meghan-otan-gnorise-ton-harry
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Είναι εκείνο, που μπορεί να γίνει το ιδανικό πέπλο σαγήνης σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Όταν η Kate Middleton παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William, όλοι οι παρευρισκόμενοι έχουν ακόμη έντονη την ανάμνηση της ευωδιάς που ανάβλυζαν τα αρωματικά κεριά κατά τη διάρκεια της τελετής στο Αβαείο του Γουέστμινστερ: ήταν το Orange Blossom του Jo Malone. 
Μερικά χρόνια μετά, ο μικρός αδελφός του William, ο πρίγκιπας Harry, συναντά τον έρωτα της ζωής του. Την Meghan Markle.

«Ήταν αρχές Ιουλίου του 2016, όπου μέσα από μια παρέα κοινών φίλων συναντηθήκαμε με την Meghan. Από εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι αυτή είναι η γυναίκα που θέλω να ζήσω μαζί της για πάντα», έχει πει ο πρίγκιπας Harry σε συνέντευξή του στο BBC. 
Παρά την παγκόσμια φήμη του Harry, η Meghan Markle έχει πει στην ίδια συνέντευξη, ότι δεν είχε προκαταλήψεις σχετικά με τις πεποιθήσεις και τους κανόνες που όριζε η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. «Όντας γεννημένη και μεγαλωμένη στις ΗΠΑ, η επαφή μου με τον Harry δεν ήταν τίποτε περισσότερο από μια τυπική συνάντηση δυο ανθρώπων, οι οποίοι φλέρταραν φυσιολογικά. Το μόνο που ρώτησα έναν κοινό μας φίλο ήταν εάν ο Harry είναι καλός και ευγενικός. Εάν όχι, απλά δεν έχει νόημα να προχωρήσω μαζί του».   

Ήταν εκείνη η εποχή, που η Markle είχε μια σχετικά καλή καριέρα ηθοποιού σε σίριαλ και καθημερινές σαπουνόπερες, ενώ ήταν ιδρύτρια και αρχισυντάκτρια της lifestyle ιστοσελίδας The Tig. Μα, για κάποιο καρμικό λόγο, οι αρωματικές δημιουργίες του Βρετανού αρωματοποιού Jo Malone ήταν εκείνες που έδεσαν το φλερτ της με τον πρίγκιπα Harry. «Το άρωμα είναι για μένα το δεύτερο δέρμα μου, τόσο πολύ, που αν φύγω από το σπίτι και δεν το βάλω, θα γυρίσω πίσω για να το φορέσω», λέει η Meghan στην Daily Express, αποκαλύπτοντας το άρωμα που λατρεύει περισσότερο –και το οποίο φορά πάντα, «ακόμη και την πρώτη φορά που γνώρισα τον Harry». Και αυτό είναι το Oribe Côte d'Azur Eau de Parfum.

«Μέσα στην ημέρα, εναλλάσσω ευωδιές με τις πιο ανάλαφρες κολόνιες του Jo Malone, όπως το  Wild Bluebell και το Wood Sage & Sea Salt», λέει η Meghan. 

Για ένα τόσο κεραυνοβόλο έρωτα, έναν καλό γάμο και ένα μετέπειτα ανατρεπτικό love story που τάραξε τα θεμέλια του Μπάκινγκχαμ, αυτό το άρωμα ίσως σας εμπνεύσει για να γιορτάσετε όσο «πριγκιπικά» θα θέλατε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον αγαπημένο σας...

THE BEAUTY TEAM