Πώς να μιμηθείτε το πριγκιπικό μακιγιάζ ματιών της Kristen Stewart στο ρόλο της ως Diana

pos-na-mimitheite-to-prigkipiko-makigiaz-mation-tis-kristen-stewart-sto-rolo-tis-os-diana
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Αποκαλύπτουμε τις τρεις συγκεκριμένες αποχρώσεις eyeliner που αγαπούσε η γαλανομάτα πριγκίπισσα.

Για όσες δεν το γνωρίζετε, η νέα ταινία με θέμα την Lady Diana και τίτλο «Spencer», έχει ξεκινήσει γυρίσματα. Ποια υποδύεται την πριγκίπισσα του λαού; Μετά τις Caroline Bliss, Genevieve O'Reilly, Naomi Watts και Emma-Louise, έρχεται η σειρά της Kristen Stewart, με την αμερικανική εταιρεία παραγωγής και διανομής Neon, να δίνει στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία της 30χρονης ηθοποιού, μεταμορφωμένη ως Diana. 
Σύμφωνα με τον ιστότοπο Deadline, η ταινία δεν θα ασχοληθεί με τον τραγικό θάνατο της Diana, αλλά θα επικεντρωθεί στην ταραγμένη σχέση με τον σύζυγό της και στην αφοσίωση και την αγάπη που έδωσε απλόχερα στους δυο γιους της, με το σενάριο να εκτυλίσσεται μέσα σε ένα συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο της ζωής της αδικοχαμένης πριγκίπισσας: την στιγμή, δηλαδή, που αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο. 
Με αφορμή το επερχόμενο κινηματογραφικό έργο, η Holly Rhue, beauty editor του περιοδικού online περιοδικού Byrdie, δίνει τα μυστικά για το πιο χαρακτηριστικό σημείο ομορφιάς της Diana, τα υπέροχα μάτια της, αποκαλύπτοντας παράλληλα και τον τρόπο που η Kristen Stewart επιχείρησε να προσομοιάσει το μακιγιάζ των ματιών της με εκείνο της πριγκίπισσας που υποδύεται στο φιλμ.

«Η αλήθεια είναι ότι η Diana ήξερε πώς να κάνει τα μπλε μάτια της να ακτινοβολούν με ακόμη πιο απροσδόκητο τρόπο, διατηρώντας στο οπλοστάσιο του πριγκιπικού μπουντουάρ της τρεις συγκεκριμένες αποχρώσεις eyeliner», λέει η Rhue, έχοντας μελετήσει δεκάδες φωτογραφίες της Diana από επίσημες ή καθημερινές εμφανίσεις της. 

Turquoise (Eye-Dentify Gel Liner - Haus Laboratories): «Ενώ η καθημερινή εμφάνιση της πριγκίπισσας συνήθως περιελάμβανε περισσότερο βαθύ μπλε, η τιρκουάζ παραλλαγή επιλέχθηκε για τα μάτια της Stewart ώστε να συνδυαστούν καλύτερα με τα πράσινα μάτια της και να αποδώσουν την ανάλογη φωτεινότητα του γαλανού της Diana», εξηγεί η Rhue. 

Royal Blue (Eye Color Magic Liner Duo - Charlotte Tilbury): Αυτή η βασιλική μπλε απόχρωση είναι το πιο κοντινό πράγμα που θα μπορούσε να επιλέξει η Stewart για να μιμηθεί το κλασικό χρώμα που φορούσε η πριγκίπισσα Diana σε όλες σχεδόν τις επίσημες εμφανίσεις της. «Είναι ιδανική απόχρωση επειδή δημιουργεί μια μεγάλη αντίθεση με το λευκό των ματιών της, βοηθώντας την καταγάλανη ίριδά της να δείχνει πιο εντυπωσιακή», λέει η beauty editor.

Midnight Blue (Highliner in Midnight in Paris - Marc Jacobs): «Αυτή η σκοτεινή απόχρωση ήταν η αγαπημένη της Diana για τις βραδινές εξόδους της», λέει η Rhue, εξηγώντας ότι είναι ο πιο έξυπνος τρόπος για να φορέσει eyeliner μια γυναίκα με παρόμοια γαλανά μάτια, χωρίς να λαμπυρίζει αλλόκοτα μέσα στη νύχτα. «Η midnight blue απόχρωση φορέθηκε από την Stewart σε όλες τις νυχτερινές σκηνές της ταινίας Spencer -και της ταίριαζε απόλυτα, αφού είναι κάτι περισσότερο από βαθύ μπλε, κάτι λιγότερο από έντονο μαύρο, δίνοντας πληρέστερη σαφήνεια στις βλεφαρίδες της». 

THE BEAUTY TEAM