Στο σφυρί η έπαυλη του «Schitt’s Creek»

schitts-creek
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Σχεδόν 15 εκατομμύρια δολάρια κοστίζει η πολυτελής κατοικία των Rose με 14 κρεβατοκάμαρες και ιδιωτική αίθουσα προβολών.

Η πολυτελής έπαυλη της οικογένειας Rose από την κωμική τηλεοπτική σειρά «Schitt’s Creek» πρόκειται να αλλάξει ξανά χέρια και διατίθεται προς πώληση. Η τιμή πώλησης του γαλλικού σατώ, το οποίο βρίσκεται στο Τορόντο του Καναδά, είναι 14,98 εκατομμύρια δολάρια (12,36 εκ. ευρώ).

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Roomvu, Sam Mehrbod, η έπαυλη κατασκευάστηκε το 2012 ώστε να «θυμίζει το παλάτι των Βερσαλιών». Σύμφωνα με την επίσημη καταχώρηση, στον χώρο των 2.2230 τετραγωνικών περιλαμβάνονται 14 κρεβατοκάμαρες και 16 τουαλέτες, ιδιωτική αίθουσα προβολών, αλλά και μια εξωτερική πισίνα.

Η τηλεοπτική σειρά σάρωσε τα Emmy της περασμένης χρονιάς κερδίζοντας συνολικά επτά βραβεία στις κατηγορίες της κωμωδίας. Μεταξύ άλλων οι Eugene Levy, Daniel Levy, Catherine O’Hara και Annie Murphy βραβεύτηκαν για τις ερμηνείες τους, ενώ ο Daniel Levy τιμήθηκε και για το σενάριο που έγραψε με τον Andrew Cividino.

Το «Schitt’s Creek» μπορεί να ολοκληρώθηκε με τον έκτο κύκλο του, όμως σύμφωνα με τον Levy δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει μια συνέχεια, ωστόσο ο ίδιος σχολίασε πως θα πρέπει να είναι κάτι «εξαιρετικά καλό», γιατί θεωρεί πως το τηλεοπτικό φινάλε ήταν «ένας υπέροχος τρόπος για να πούμε αντίο».