Τα «πλαστικά» μυστικά πίσω από την τελευταία εικόνα της Demi Moore

ta-plastika-mustika-piso-apo-tin-teleutaia-eikona-tis-demi-moore
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Εκείνη η «μοιραία» βόλτα της στην πασαρέλα του οίκου Fendi, οδήγησε έναν μετρ της μεταμόρφωσης προσώπου να βγει απ’ τα ρούχα του.

Όταν η 58χρονη Demi Moore περπάτησε στην πασαρέλα στις 27 Ιανουαρίου 2021 με πρόσωπο αγνώριστο, το διαδίκτυο «έπεσε».

Για να αντιληφθείτε το σοκ που προκάλεσε, δείτε την εικόνα από πιο κοντά:

«Καλύτερα να φορούσε μάσκα», έγραψαν πολλοί χρήστες στα social media. «Πόσο λυπηρό», τόνιζαν κάποιοι. «Αποκλείεται, δεν είναι η Demi Moore», πρόσθεταν πολλοί άλλοι. 
Κι όμως. Ήταν η Demi Moore, η οποία με αυτή η τελευταία της δημόσια εμφάνιση προκάλεσε ερωτήματα όχι για το εάν έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις -οφθαλμοφανέστατο-, αλλά για το πόσο δραματικά μπορούν να εξελιχθούν αυτές οι μέθοδοι, μεταμορφώνοντας με τον πιο σοκαριστικό τρόπο ένα γυναικείο πρόσωπο, που τόσο αγαπήθηκε στην εποχή της δόξας του. 

Ο Dr. Frank Agullo, ένας από τους 100 δημοφιλέστερους πλαστικούς χειρουργούς στον κόσμο σύμφωνα με τη λίστα National Resource Directory, και κάτοχος του πρώτου βραβείου στα Cosmetic Medicine Awards του 2019, έδωσε τη γνώμη του σχετικά με τις διαδικασίες που μπορεί να έχει υποστεί η Moore πρόσφατα, λέγοντας στο The Blast: «Μάλλον ο γιατρός της Demi πέρασε από μια θάλασσα με πληρωτικά υλικά το πρόσωπό της, όπου συνδυαστικά με μερικές αμιγώς χειρουργικές κινήσεις λίφτινγκ στα μάγουλα και την κάτω γνάθο, οδήγησαν σε ένα πρόσωπο αγνώριστο. Δεν λέω άσχημο, απλά λέω αγνώριστο». Το επαγγελματικό μάτι του Dr. Agullo βλέπει επίσης και μια έξτρα εφαρμογή Micro-Botox και ραδιοσυχνοτήτων στο λαιμό της Demi Moore. «Σε μια σειρά τέτοιων συνεδριών πλαστικής χειρουργικής, όντως το γερασμένο και πτυχωμένο δέρμα στο λαιμό μπορεί να γίνει λείο, ωστόσο, είναι βέβαιο ότι ακολούθησε και μια ακόμη επίπονη χειρουργική διαδικασία ώστε να τραβηχτεί το πλεονάζον δέρμα πίσω από τον αυχένα», προσθέτει ο πλαστικός χειρουργός. 

Σίγουρα, η πρόσφατη εμφάνιση της ηθοποιού στο ρόλο του «fashion icon» για το 2021 -η οποία έχει γράψει τη δική της μεγάλη ιστορία ως μια από τις πιο όμορφες και σέξι γυναίκες στη δεκαετία του ’90-, δεν σηματοδοτεί τίποτε παραπάνω από μια ανάγκη για ολική μεταμόρφωση μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία παλεύει με νύχια και δόντια ενάντια στη φυσιολογική γήρανση. Ίσως, με τον πιο απόκοσμο τρόπο. 

THE BEAUTY TEAM