Justin Timberlake: «Ζητώ συγνώμη από Britney Spears και Janet Jackson»

Janet-Jackson-Justin-timberlake-britney-spears
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

«Ξέρω ότι δεν ανταποκρίθηκα και επωφελήθηκα από ένα σύστημα που επιτρέπει τη μισογυνία και τον ρατσισμό» δήλωσε ο Αμερικάνος pop star.

Το ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears» έχει πυροδοτήσει συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την κριτική και πίεση που έχει ασκηθεί στην Αμερικανίδα pop star. Μέσω μιας ανακοίνωσης του, ο πρώην σύντροφος της Justin Timberlake ζήτησε συγνώμη από την Britney Spears, αλλά και τη Janet Jackson.

«Λυπάμαι βαθύτατα για τις φορές στη ζωή μου που οι πράξεις μου συνέβαλαν στο πρόβλημα, όταν μιλούσα και ήμουν εκτός τόπου και χρόνου ή όταν δεν τόνισα αυτό που ήταν το σωστό. Καταλαβαίνω ότι δεν ανταποκρίθηκα σε αυτές και πολλές άλλες τις στιγμές και επωφελήθηκα από ένα σύστημα που επιτρέπει τη μισογυνία και τον ρατσισμό» αναφέρει ο Timberlake στο Instagram, καταγγέλλοντας παράλληλα τη βιομηχανία της μουσικής για συστημικό σεξισμό.

Στην συνέχεια ο Αμερικάνος pop star μίλησε πιο συγκεκριμένα για τις Spears και Jackson, λέγοντας πως νοιάζεται βαθύτατα και τρέφει σεβασμό για αυτές τις γυναίκες, ωστόσο θεωρεί ότι απέτυχε. Πιο συγκεκριμένα ο Timberlake αναφέρεται στα «δύο μέτρα και σταθμά» των media μετά τον χωρισμό του με τη Spears το 2002, αλλά και στο ατυχές συμβάν του Super Bowl το 2004, όταν φάνηκε στιγμιαία το στήθος της Jackson.

«Δεν ήμουν πάντα σωστός στη διαχείριση της καριέρας μου. Ξέρω ότι αυτή η απολογία είναι ένα πρώτο βήμα και δε με απαλλάσσει για το παρελθόν. Θέλω να αναλάβω τις ευθύνες για τα σφάλματα μου σε όλα αυτά και να αποτελέσω μέρος ενός κόσμου που εμψυχώνει και στηρίζει. Νοιάζομαι βαθύτατα για την ευημερία των ανθρώπων που αγαπώ και αγαπούσα. Μπορώ καλύτερα και θα τα πάω καλύτερα» κατέληξε ο Timberlake.