2 κοινά λάθη μακιγιάζ που σας κάνουν να φαίνεστε κουρασμένες στα online meetings

2-koina-lathi-makigiaz-pou-sas-kanoun-na-faineste-kourasmenes-sta-online-meetings-koina-lathi-makigiaz-pou-sas-kanoun-na-faineste-kourasmenes-sta-online-meetings
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Διορθώστε τα αμέσως, με τη βοήθεια των top makeup influencers.

Με εντελώς ακυρωμένες όλες τις επαγγελματικές -και όχι μόνο- συναντήσεις με φυσική παρουσία, η περσινή χρονιά οδήγησε εκατομμύρια δραστήριες γυναίκες σε όλο τον κόσμο να χρησιμοποιούν το Zoom (και όλες τις άλλες παρόμοιες εφαρμογές τηλεδιάσκεψης). Αυτή όμως η συνθήκη, απέδειξε ακόμη περισσότερο ότι το μακιγιάζ είναι η καλύτερη διέξοδος ανάδειξης του καλύτερου εαυτού τους. 
«Στις βιντεοκλήσεις, το βλέμμα του συνομιλητή σας επικεντρώνεται απολύτως στο πρόσωπό σας, αντίθετα με την “δια ζώσης” επαφή μαζί του, όπου οι σωστές κινήσεις του σώματος, τα ρούχα που θα φορούσατε ή το άρωμα που θα πλημμύριζε την αύρα σας, πιθανώς να τον μάγευαν περισσότερο από το πρόσωπό σας», λέει ο celebrity makeup aritst Aidan Keoghm. 

Ο Keoghm, όντας παράλληλα και προσωπικός σύμβουλος ομορφιάς της Kendall Jenner, τονίζει: «Λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα σε καθημερινή βάση εξαιτίας της τηλεργασίας -ως αποκλειστικό πυρήνα της επαγγελματικής της προόδου εν μέσω πανδημίας-, δεν πρέπει να σας εκπλήσσει το γεγονός ότι παρατηρώντας την εικόνα σας ανακαλύπτετε πόσο πιο στρεσαρισμένες δείχνετε από το συνηθισμένο. Και μολονότι το μακιγιάζ μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει να φαίνεστε πιο “ζωντανές”, υπάρχουν δυο κοινά λάθη που μπορεί να σας δείχνουν ακόμη πιο κουρασμένες, και πιθανώς, λιγότερο νικήτριες στις απαιτήσεις των στόχων σας». 

Μιλώντας και εξ ονόματος της Kendall Jenner, ο Keoghm λέει: «Ευτυχώς, που  υπάρχει το bronzer. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για μια κολακευτική επιδερμίδα. Αρκεί να μην υπερβάλλετε στην εφαρμογή του».

Ο makeup artist εξηγεί: «Η επιλογή ενός bonzer λίγο πιο σκούρας απόχρωσης από τον φυσικό τόνο του δέρματος, θα μεγεθύνει τις μικρές ή μεγάλες ατέλειες του προσώπου σας. Αντίθετα, η εφαρμογή ενός bronzer στο φυσικό σας τόνο –έως και λίγο πιο ροζ- δημιουργεί την εντύπωση φυσικής νεότητας». 
Ένα άλλο λάθος, είναι ότι το eyeliner δεν πρέπει να είναι πολύ βαρύ. «Όσο πιο σκούρα η επένδυση των ματιών σας, τόσο πιο πολύ το βλέμμα σας θα δείχνει κουρασμένο. Αντ’ αυτού, δοκιμάστε να επιλέξετε ελαφριές σκιές και μια βούρτσα φρυδιών, για να κάνετε το σύνολο του βλέμματός σας πιο “διάφανο” και “ανοιχτό”, εστιάζοντας στην φυσική εκφραστική σας ικανότητα να μαγνητίζετε τα πλήθη», συμβουλεύει ο Keoghm.

THE BEAUTY TEAM