Τι πραγματικά σημαίνει αυτή η ελιά που έχετε στο πρόσωπό σας;

ti-pragmatika-simainei-auti-i-elia-pou-exete-sto-prosopo-sas-elia-pou-exete-sto-prosopo-sas
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Μην επιχειρήσετε να την αφαιρέσετε, πριν διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Σύμφωνα με την παραδοσιακή κινεζική αστρολογία, η τοποθέτηση μιας ελιάς στο πρόσωπο έχει πολλά να αποκαλύψει για τον χαρακτήρα, την υγεία αλλά και το μέλλον σας, με πολλά τέτοια συμπεράσματα να έχουν καταγραφεί και σε πολλά συγγράμματα σχετικά με το Feng Shui. 
Στη νέα εποχή της «αψεγάδιαστης εικόνας», ένα άρθρο στους Times of India –μια εφημερίδα με δισεκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο-, τονίζει: «Μια ελιά στο μέτωπο σημαίνει ότι είστε πολύ αποφασιστικά άτομα, ενώ μια ελιά ανάμεσα στα φρύδια υποδηλώνει βαθιά σοφία. Φαίνεται λοιπόν, ότι αυτό που μέχρι τώρα βιώνατε ως αντιαισθητικό σημάδι στο πρόσωπό σας, μάλλον θα σας φανεί χρήσιμο για την πορεία σας στη ζωή. «Και είναι κάτι, που μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας, παρά να θέλετε να το αφαιρέσετε με μια χειρουργική επέμβαση», λέει το άρθρο. Αλλά το λένε και τα άστρα.

Σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία, οι εμφανείς εκ γενετής ελιές στο πρόσωπο αποτελούν ένα «θεϊκό» σημάδι της προσωπικότητάς σας –το οποίο δεν έχετε καν αντιληφθεί. Οι κόκκινες ελιές είναι σημάδι τύχης, ενώ οι μαύρες υποδηλώνουν ευημερία. Και, σύμφωνα με τους Times of India, από τις εννέα πιο τυχερές τοποθετήσεις ελιών στο πρόσωπο, πέντε είναι οι πιο ελπιδοφόρες: στο μέσο του μετώπου, στο μεσόφρυο, στα βλέφαρα, χαμηλά στο μάγουλο και και κοντά στα χείλη σας.

Θυμηθείτε την Marilyn Monroe και την την Cindy Crawford. Όχι μόνο έχετε κάτι αισθητικά κοινό με μερικές από τις πιο εμβληματικές θηλυκές διασημότητες στην ιστορία της ομορφιάς, αλλά και μια «συμπαντική» πρόθεση να έχετε μια αρκετά ευημερούσα ζωή.

THE BEAUTY TEAM