Η Airbnb (!) προσφέρει μια απροσδόκητη ματιά στην ομορφιά της K-Pop

i-airbnb--prosferei-mia-aprosdokiti-matia-stin-omorfia-tis-k-pop
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Με τη βοήθεια της δημοφιλούς εταιρείας βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων, η K-Beauty έρχεται σπίτι σας.

Εφόσον δεν μπορείτε να πετάξετε μέχρι τη Σεούλ για να δείτε από κοντά τα αστέρια της K-pop, αλλά και να μάθετε από κοντά τα μυστικά της κορεατικής ομορφιάς, η Airbnb φέρνει αυτές τις εμπειρίες στην άνεση του σπιτιού σας. Μέσα από τη διαδικτυακή πρωτοβουλία «Inside K-Pop», τα πιο διάσημα είδωλα της Κορεατικής ποπ, ανάμεσά τους η Jamie και μπάντες όπως The Boyz και η Monsta X, συνεργάστηκαν με την Airbnb για να προσφέρουν ατελείωτες ώρες μουσικής ψυχαγωγίας μέσα από φαντασμαγορικά live streaming. 

Παράλληλα, η εφαρμογή «Inside K-Pop» θα προβάλλει ζωντανά στιγμιότυπα από της πρόβες των αστέρων και πολλά παραλειπόμενα από τα καμαρίνια, ενώ φημισμένοι κορεάτες κομμωτές και καλλιτέχνες μακιγιάζ, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν διαδραστικές διαδικτυακές συνεδρίες με θέμα την τάση K-beauty, η οποία έχει κατακτήσει πλέον όλον τον κόσμο. 

Για όσες, λοιπόν, είχαν πάντα την απορία πώς τα κορεατικά προϊόντα μακιγιάζ θα μπορούσαν να δείχνουν τόσο ομοιόμορφα και λαμπερά και στα δικά τους πρόσωπα, η πρωτοβουλία της Airbnb, εκτός από την ψυχαγωγία, έχει και έναν εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Οι δυο πρωτοποριακοί makeup artists της K-Beauty, Yoon-Sun Jung και Haemin, θα μοιράζονται τα αγαπημένα τους κόλπα και τεχνικές μέσα από ειδικές υπηρεσίες video on demand, ενώ οι κομμωτές Yonghan και Yeseul Kim θα είναι στη διάθεσή σας μέσα από ειδικές συνεδρίες Zoom. Το κόστος των διαδικτυακών υπηρεσιών «Inside K-Pop» της Airbnb κοστίζει 20 δολάρια, και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ:

THE BEAUTY TEAM