Νέα υπηρεσία αυτόματου download στο Netflix

netflix-tablet-popcorn-streaming Studio R3
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η πλατφόρμα streaming κατεβάζει προτεινόμενες ταινίες και σειρές ώστε να είναι έτοιμες σε περίπτωση πτώσης του διαδικτύου.

Το Netflix ανακοίνωσε μια νέα mobile υπηρεσία η οποία θα κατεβάζει στη συσκευή του χρήστη ταινίες και σειρές, σύμφωνα με τις προτιμήσεις και το ιστορικό του. Η υπηρεσία Downloads For You θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε περιπτώσεις που η σύνδεση στο διαδίκτυο δεν είναι σταθερή.

«Πριν από τρία χρόνια, δημιουργήσαμε το Smart Downloads για να βρίσκετε το επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σας εκπομπής, ακόμα και όταν είστε στο δρόμο. Τώρα, θέλουμε η ανακάλυψη της επόμενης αγαπημένης σας σειράς ή ταινίας να είναι γρήγορη και εύκολη, είτε είστε συνδεδεμένοι, είτε όχι» αναφέρει σε blog ο διευθυντής καινοτομίας του Netflix, Patrick Flemming.

Η επιλογή του περιεχομένου που θα κατεβάζει αυτόματα η εφαρμογή του Netflix βασίζεται στο ιστορικό του χρήστη. Όσοι επιθυμούν να ενεργοποιήσουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία στο smartphone ή ταμπλέτα τους θα μπορούν να επιλέξουν πόσα δεδομένα θέλουν να αφιερώσουν – ένα, τρία ή πέντε γιγαμπάιτ.

Έτσι λοιπόν, με τη νέα υπηρεσίας της πλατφόρμας streaming οι χρήστες θα έχουν κάτι «φρέσκο» – και προπάντων έτοιμο – για να δουν από τον τεράστιο κατάλογο του Netflix.