Η Gal Gadot είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί

galgadotatthe23rdannualcriticschoiceawardsheld
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

«Here we go again» έγραψε η Gal Gadot στο Instagram, επιβεβαιώνοντας την είδηση πως περιμένει πάλι παιδί.

Το αστέρι της Wonder Woman, Gal Gadot, «έριξε» το Instagram αφού μοιράστηκε με τους funs της την είδηση για τον ερχομό του τρίτου της παιδιού.

Η δημοφιλής ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Yaron Varsano από το 2008, και έχουν ήδη δύο κόρες, τις Maya and Alma. Η ανάρτηση συνοδευόταν από μια οικογενειακή φωτογραφία με τους τέσσερίς τους αγκαλιασμένους στο κρεβάτι, κρατώντας την κοιλιά της. Την είδηση για την εγκυμοσύνη της ακολούθησε η εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες παρουσιάζοντας κάποιες υποψηφιότητες.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν η εγκυμοσύνη της ηθοποιού θα επηρεάσει τα επαγγελματικά της σχέδια καθώς τον περασμένο Οκτώβριο είχε ανακοινωθεί ότι η ηθοποιός θα υποδυθεί την Αιγύπτια βασίλισσα Κλεοπάτρα. Τη σκηνοθεσία  της οποία έχει αναλάβει η σκηνοθέτης της «Wonder Woman», Patty Jenkins.

Όσον αφορά το γνωστό και επιτυχημένο franchise υπερηρώων, η Gadot ετοιμάζεται για την τρίτη ταινία, πάλι υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση της Jenkins. Οι κινηματογραφικές παραγωγές όμως δεν τελειώνουν με τη Wonder Woman καθώς τον ερχόμενο Σεπτέμβρη αναμένεται να κυκλοφορήσει το θρίλερ μυστηρίου «Death on the Nile» σε σκηνοθεσία Kenneth Branagh, που είναι βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Agatha Christie.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου του 2021 και είναι παραγωγή 20th Century Studios.