Η Andra Day γιορτάζει τη νίκη στις Χρυσές Σφαίρες παρέα με τη Regina King

losangeles-feb11andradayatthe48th
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η Andra Day γιορτάζει την πρώτη της νίκη στις Χρυσές Σφαίρες και η Regina King δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη.

Η αντίδραση της Andra Day, στο πλαίσιο της συνέντευξής της για τη νίκης της στα Golden Globes, ύστερα από την έκπληξη που της έκανε με την εμφάνισή της η Regina King είναι ότι πιο ενθουσιώδης θα δείτε αυτή την περίοδο.

Η Day, η οποία κέρδισε την πρώτη της Χρυσή Σφαίρα για την ενσάρκωση του θρύλου της τζαζ Billie Holiday, ενώ μιλούσε για τη νίκη της στην Access Hollywood, μέσω video streaming, εμφανίστηκε από πίσω της η Regina King. Όταν η Day συνειδητοποίησε ποιος ήταν ο εκλεκτός καλεσμένος, ξέσπασε σε ουρλιαχτά και αφού σηκώθηκε χοροπηδώντας από τον καναπέ που καθόταν, με παιδικό ενθουσιασμό έσπευσε να αγκαλιάσει και να χαιρετήσει την ηθοποιό.

Μετά το ένθερμο καλωσόρισμα, συνέχισαν μαζί τη συνέντευξη ενώ λίγο αργότερα μπήκε στην παρέα και ο ηθοποιός Aldis Hodge.

Η Day τόνισε ότι είναι η δεύτερη έγχρωμη γυναίκα που κερδίζει  Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ηθοποιού σε δράμα, μετά την Whoopi Goldberg για το «The Color Purple» το 1986.

Για την παραγωγή της «Billie Holiday είπε ακόμη, ότι ένας από τους λόγους που την κάνει τόσο υπερήφανη είναι το ότι αναφέρεται σε ιστορίες που έχουν ξεχαστεί, και μείνει στο περιθώριο. Μέσω αυτού του ρόλου, της δίνεται η δυνατότητα να αποτελέσει μέρος παραγωγών, όπως τα εν λόγω βραβεία, που παλαιότερα δεν υπήρχε η ίδια ποικιλία στις υποψηφιότητες και κατ’ επέκταση η εκπροσώπηση διαφορετικών ομάδων.