Αυτή είναι η ολόχρυση μάσκα που κάνει θραύση στο Χόλιγουντ

auti-einai-i-oloxrusi-maska-pou-kanei-thrausi-sto-xoligount-oloxrusi-maska-pou-kanei-thrausi-sto-xoligount
ΤΡΙΤΗ, 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Κοστίζει όσο φαντάζεστε, αλλά δεν φαντάζεστε πόσα οφέλη προσφέρει στο δέρμα σας.

Η Mimi Luzon είναι ένα μεγάλο όνομα στον κόσμο της περιποίησης δέρματος διασημοτήτων, με την εντυπωσιακή λίστα πιστών πελατών της να περιλαμβάνει ονόματα όπως Naomi Campbell, Kaia Gerber, Irina Shayk, Adriana Lima και αδελφές Hadid -οι οποίες δημοσιεύουν τακτικά στους λογαριασμούς της θεραπείες με μάσκες ομορφιάς που τους προτείνει η Luzon. Ωστόσο, το πιο δυνατό χαρτί της διάσημης αισθητικού είναι η μάσκα από φύλλα χρυσού 24 καρατίων, μια πολυτελής θεραπεία η οποία κάνει θραύση στις πωλήσεις επειδή πολύ απλά, αξίζει στο ακέραιο όλα τα λεφτά της (332€).

Γιατί η 24Κ Pure Gold Mask έχει γίνει το Νο1 trend αντιγήρανσης και ομορφιάς ανάμεσα στους κύκλους των διασήμων γυναικών του Χόλιγουντ; Η ίδια η Mimi Luzon εξηγεί: «Η έμπνευση ήρθε από την Κλεοπάτρα, η οποία συνήθιζε να απλώνει φύλλα χρυσού στο δέρμα της με στόχο την διατήρηση της ασυναγώνιστης ομορφιάς της. Χωρίς η βασίλισσα της Αιγύπτου να γνωρίζει τα επιστημονικά οφέλη του χρυσού όπως τα ανέπτυξε η σύγχρονη δερματολογία, η Κλεοπάτρα είχε αντιληφθεί αμέσως τα πρακτικά ευεργετήματα: πιο λεία και φωτεινή επιδερμίδα, λιγότερες ρυτίδες, ανυπέρβλητη λάμψη και γοητεία. Οι έρευνες των τελευταίων χρόνων απέδειξαν γιατί συμβαίνει αυτό», λέει η αισθητικός. «Σε επιφανειακό επίπεδο, οι μάσκες με φύλλα χρυσού αντιμετωπίζουν την ερυθρότητα, μειώνουν την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και τονώνουν τον τόνο της επιδερμίδας χαρίζοντας μια υγιή λάμψη. Σε βαθύτερο επίπεδο, ο χρυσός επιβραδύνει τη φυσική μείωση της παραγωγής κολλαγόνου και διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων, βοηθώντας την επιδερμίδα να γυρίσει πίσω το χρόνο, ενώ δεν είναι αμελητέα η συνεισφορά του στη θεραπεία των δερματικών λοιμώξεων και της ακμής», αναφέρει η Luzon, επιδεικνύοντας και εξηγώντας τον τρόπο χρήσης μιας τέτοιας πολυτελούς μάσκας: 

«Σε καθαρό δέρμα απλώστε μια λοσιόν ενυδάτωσης εκτελώντας ήπιες κινήσεις μασάζ μέχρι το προϊόν να απορροφηθεί πλήρως. Μετά, εφαρμόστε την 24Κ Pure Gold Mask, τοποθετώντας με απαλές κινήσεις ένα φύλλο χρυσού φύλλου σε κάθε μάγουλο. Μοιράστε το άλλο φύλλο της χρυσής μάσκας σε πιγούνι και μέτωπο, και αφήστε το πρόσωπό σας σε πλήρη ηρεμία για 10 λεπτά. Για να αφαιρέσετε τη μάσκα, βρέξτε τα δάχτυλά σας και κάντε μασάζ σε κυκλικές κινήσεις μέχρι να διαλυθεί κάθε ίχνος χρυσού από την επιδερμίδα σας». 

THE BEAUTY TEAM