Η Billie Eilish ασκεί περιοριστικά μέτρα διαρκείας 5 ετών σε ενοχλητικό θαυμαστή

16-18augustus2019lowlandsfestivalthenetherlandsconcertofbillie
ΤΡΙΤΗ, 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Σύμφωνα με πληροφορίες η Billie Eilish άσκησε περιοριστικά μέτρα διαρκείας πέντε χρόνων σε stalker που έκανε κάμπινγκ έξω από το σπίτι της στο Λος Άντζελες.

Όπως αναφέρεται στο E!News, η 19χρονη τραγουδίστρια άσκησε μήνυση εναντίων του 23χρονου John Hearle ο οποίος είχε κατασκηνώσει απέναντι από το σπίτι της οικογένειάς της και κρυμμένος σε έναν φράχτη κοίταζε την οικεία της. Μάλιστα φέρεται ότι απείλησε την τραγουδίστρια κάνοντας μια χειρονομία ότι πάει να κόψει τον λαιμό του.

Η Eilish αρχικά έλαβε μια προσωρινή περιοριστική εντολή τον περασμένο μήνα, αλλά λέγεται ότι την περασμένη Πέμπτη, εξασφάλισε την πενταετή εντολή περιορισμού του εν λόγω άντρα λόγω παρενόχλησης.

Σε νομικά έγγραφα που έλαβε το «The Blast», η Eilish καταγγέλει ότι η φερόμενη δραστηριότητα του Hearle της προκαλεί «συναισθηματικό τραύμα, συμπεριλαμβανομένου του φόβου για την ασφάλειά μου, του φόβου για την ασφάλεια της οικογένειάς μου και της απώλειας της αίσθησης γαλήνης και ασφάλειας στο σπίτι και στον προσωπικό μου χώρο που προκύπτει από τις επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις παρενόχλησης. Δεν αισθάνομαι πλέον ασφαλής να βγαίνω έξω από το σπίτι μου και να απολαμβάνω την καθημερινή σωματική άσκηση στη γειτονιά μου, καθώς υπάρχει περίπτωση να προσπαθήσει να με πλησιάσει και να μου κάνει κακό… Κάθε φορά που τον βλέπω θέλω απλώς να ουρλιάξω».

Το περασμένο μήνα η Eilish μίλησε για την άνοδο της δημοτικότητάς της στο νέο ντοκιμαντέρ του AppleTV+, «The World’s A Little Blurry».

Σε μια κριτική πέντε αστέρων του ντοκιμαντέρ, το NME έγραψε: «Η Eilish δίνει πρόσβαση στις σκέψεις και τα συναισθήματά της, τόσο μέσα από του στίχους, όσο και τώρα μέσω αυτού του ντοκιμαντέρ. Αυτός είναι ο λόγος που την αγαπούν τόσο πολύ. Άλλοι καλλιτέχνες που προετοιμάζονται για τις δικές τους βιογραφίες θα πρέπει να πάρουν μαθήματα από αυτή».