Ο David Schwimmer αποκαλύπτει ότι τα «Φιλαράκια» ξεκίνησαν  τα γυρίσματα

friends
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Ο David Schwimmer επιβεβαιώνει την επανένωση της πολυαγαπημένης σειράς «Φιλαράκια» και αποκαλύπτει ότι έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Μπορούμε πλέον να είμαστε ενθουσιασμένοι με το χαρμόσυνο νέο μιας και η λατρεμένη κωμική σειρά θα έρθει σύντομα ξανά στις οθόνες μας.

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του ηθοποιού, έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα της σειράς «Φιλαράκια», τα οποία έχουν καθυστερήσει αρκετά λόγω της κατάστασης με την πανδημία.

Ο Schwimmer, ο οποίος έπαιξε τον Ross στην αγαπημένη κωμική σειρά της δεκαετίας του '90, μιλώντας με τον Andy Cohen στο SiriusXM, είπε ότι η συμμορία τελικά επιστρέφει μετά από μια σειρά από εμπλοκές που προκλήθηκαν από την πανδημία του COVID-19.

«Ω, συμβαίνει», είπε ο Schwimmer. «Στην πραγματικότητα, εδώ και λίγο περισσότερο από ένα μήνα, πηγαίνω στο Λος Άντζελες.» Ο 54χρονος ηθοποιός δήλωσε ότι κατά την μαγνητοσκόπηση θα ληφθούν μέτρα ασφαλείας για την προστασία του καστ και των τεχνικών.

«Ανακαλύψαμε έναν τρόπο να πραγματοποιήσουμε τα γυρίσματα με ασφάλεια, και ένα μεγάλο μέρος των σκηνών θα πραγματοποιηθούν σε εξωτερικό χώρο, λόγω των πρωτόκολλων ασφαλείας», είπε.

Δυστυχώς για τους φαν των «Friends» που ανυπομονούν να μάθουν λεπτομέρειες για την επανένωση, ο Scwhimmer δεν μπόρεσε να αποκαλύψει πολλά άλλα αποκάλυψε ότι θα υπάρξει συνεργασία με την Ellen DeGeneres. Όταν ρωτήθηκε ποιος θα ηγηθεί της αναβίωσης, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε, «Δεν ξέρω αν μπορώ πραγματικά να σας πω».

Η επανένωση, που θα προβληθεί στο HBO Max, δεν θα αποτελέσει τη συνέχεια της σειράς. Όπως έχει αποκαλυφθεί στο παρελθόν από την Kudrow, η οποία έπαιξε τη Phoebe «δεν θα είμαι η Phoebe, δεν θα είμαι η Rachel, αν και κατά κάποιον τρόπο θα είμαι», δήλωσε αινιγματικά.