Η Lady Gaga και ο Αdam Driver στα παρασκήνια της νέας τους ταινίας «Gucci»

lady-gaga
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η Lady Gaga μοιράστηκε με το κοινό μια κομψή και ταυτόχρονα τρυφερή φωτογραφία με τον συμπρωταγωνιστή της Adam Driver, στα παρασκήνια της επερχόμενης ταινίας «House of Gucci».

Ως η Patrizia Reggiani, η Gaga με κοντά μαλλιά, φοράει μαύρο πουλόβερ και σακάκι, πολλά χρυσά κοσμήματα και ένα γούνινο καπέλο, ενώ ο Driver, ως Maurizio Gucci, αθλητικό πουλόβερ με πλεκτό, παντελόνι και γυαλιά με μαύρο σκελετό. Οι δύο στέκονται μαζί στο μπαλκόνι και μοιάζουν να βρίσκονται σε θέρετρο για σκι στις ιταλικές Άλπεις.

Η λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε η γνωστή τραγουδίστρια γράφει «Signore e Signora Gucci».

Η ταινία περιγράφει λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο η Reggiani, το 1995, δικάστηκε και καταδικάστηκε για την οργάνωση της δολοφονίας του πρώην συζύγου της Gucci, που ήταν πρώην επικεφαλής του οίκου μόδας Gucci. Παντρεύτηκαν τη δεκαετία του '80, αλλά χώρισαν το 1991 αφού φέρεται να την άφησε για άλλη γυναίκα. Η Ρέγκιανι απελευθερώθηκε από τη φυλακή το 2016. Η πρεμιέρα της ταινίας θα προβληθεί τον Νοέμβριο.

Η τελευταία μεγάλη στιγμή της Gaga στην οθόνη ήταν με την ταινία «A Star is Born», ο ρόλος της οποίας της έδωσε υποψηφιότητα για την καλύτερη ηθοποιό στα Όσκαρ, όπου κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο και πρωτότυπο τραγούδι.