Η Rihanna και η Lily Allen φέρνουν τα 70’s στο 2021

i-rihanna-kai-i-lily-allen-fernoun-ta-70s-sto-2021-lily-allen-fernoun-ta-70s-sto-2021
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Τα μακριά ίσια μαλλιά με έμφαση στις αφέλειες μπορούν να κάνουν τα πάντα διαφορετικά στην όψη σας, με μια απλή κίνηση.

Το νέο trend κόμμωσης εν έτοι 2021, που ταιριάζει απόλυτα στην αίσθηση ελευθερίας που θα ζήσουμε μετά την πανδημία είναι ένα: το hippie look των 70’s! Διαγράφοντας οριστικά από τις επιλογές σας μπούκλες, extensions, επιτηδευμένες βαφές και περίτεχνα κουρέματα, δυο σταρ της σύγχρονης ποπ μουσικής σκηνής εμπνέουν τα εκατομμύρια των οπαδών τους μέσα από το Instagram. 

Πρώτη και καλύτερη, η Rihanna

Τα τελευταία χρόνια την έχουμε δει με κάθε κουπ -από box braids, pixie, shag cut αλλά και μαύρα, κόκκινα και bronde μαλλιά. Αλλά τώρα αποκαλύπτει το νέο της κούρεμα, για χάρη του λανσαρίσματος της νέα της ανοιξιάτικης κολεξιόν εσωρούχων Savage X Fenty. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, φωτογραφίζεται με πολύ μακριά σκούρα καστανά μαλλιά, όπου κυρίαρχο στοιχείο αποτελούν οι πλούσιες αφέλειες, «...ένα hair style εμπνευσμένο από τα 70’s και τα παιδιά των λουλουδιών», όπως γράφει η ίδια σε πρόσφατη ανάρτησή της, με τους 4.1m followers να παραληρούν.

Ακολουθεί, η Lily Allen

Η πιο ανατρεπτική περσόνα της διεθνούς μουσικής σκηνής, δεν σταματά να ανεβάζει αναρτήσεις στο Instagram, καθοδηγώντας τους 1.4m ακόλουθούς της να συμπλέουν με τη γενικότερη ασυμβίβαστη εικόνα και τολμηρή ιδιοσυγκρασία της. Κάτι που απέδειξε για άλλη μια φορά, όταν υιοθέτησε πρόσφατα ένα κούρεμα, που μπορείτε να το κάνετε και μόνη σας: το micro-fringe, δηλαδή αφέλειες που καλύπτουν σχεδόν το ένα τρίτο του μετώπου, αφήνοντας σχεδόν ακάλυπτο ένα μεγάλο μέρος του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Vogue και του Allure, το συγκεκριμένο κούρεμα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς, το οποίο λάνσαραν κατά κόρον στις επιδείξεις τους μεγάλοι οίκοι μόδας στα πρόσφατα Fashion Weeks (βλέπε Christian Dior, Victoria Beckham, Coach 1941, Louis Vuitton και Dolce & Gabbana), θέλοντας να επαναφέρουν το κίνημα hippie look των 70’s, στην μετά-Covid εποχή. 

THE BEAUTY TEAM