Η Pink ανακοινώνει το νέο ντοκιμαντέρ, «All I Know So Far»

pink
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Δεδομένου ότι αυτή την περίοδο, όλες οι περιοδείες είναι σε αναμονή λόγω της πανδημίας, η Pink δίνει στους θαυμαστές της ότι καλύτερο μπορεί, ένα ντοκιμαντέρ με την περιοδεία της.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, ότι η νέα της δουλειά, με τίτλο «All I Know So Far», έρχεται τον Μάιο στο Amazon Prime.

«21 Μαΐου. All I Know So Far», ανακοίνωσε. «Σε σκηνοθεσία τουμοναδικού Michael Gracey. Πρωταγωνιστούν τα χαριτωμένα παιδιά, που φτιάχτηκαν από εμένα. Είμαι και εγώ εκεί βέβαια», έγραψε.

Η Pink πρόσθεσε: «Ελάτε να πηδήξετε στο τουριστικό λεωφορείο και δείτε πως γίνεται  πραγματικά. Επειδή γίνεται στο Γήπεδο Wembley».

Μαζί με την ανακοίνωση, μοιράστηκε την αφίσα του ντοκιμαντέρ, με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της να κάθεται σε ένα άδειο γήπεδο, χαρίζοντάς της ο γιός της, Jameson, ένα φιλί.

Το «All I Know So Far» ακολουθεί την τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της περιοδείας της «Beautiful Trauma» του 2019, που ολοκληρώνεται με τη συναυλία στο Wembley Stadium του Λονδίνου. Το ντοκιμαντέρ θα περιέχει παρασκήνια από την περιοδεία και μια πιο κοντινή ματιά στην οικογενειακή ζωή της, στο «δρόμο» της περιοδείας.