Ο Daniel Radcliffe με Sandra Bullock και Channing Tatum στο «The Lost City of D»

daniel-radcliffe
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Ο Daniel Radcliffe είναι το τελευταίο αστέρι που συμμετέχει στο καστ της Paramount's «The Lost City of D», αναλαμβάνοντας τον ρόλο του κακού στη ρομαντική περιπέτεια.

Η Sandra Bullock και ο Channing Tatum πρωταγωνιστούν στην ταινία, η οποία πραγματεύεται το ρομαντικό ειδύλλιο μεταξύ της  μυθιστοριογράφου, Bullock, η οποία ήταν σίγουρη ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερο από το να κολλήσει σε μια περιοδεία για το βιβλίο της, μαζί με το μοντέλο του εξωφύλλου, Tatum, έως ότου μια απόπειρα απαγωγής τους βάζει σε περιπέτειες, αποδεικνύοντας ότι η ζωή μπορεί να είναι πολύ πιο παράξενη και πιο ρομαντική, από οποιοδήποτε μυθιστόρημα.

Shutterstock

Αν και ο Radcliffe είναι πιο γνωστός για τον ρόλο του στον ήρωα του Χάρι Πότερ, δεν είναι η πρώτη απόπειρα του ηθοποιού να υποδυθεί έναν σκοτεινό ρόλο. Ο Radcliffe έχει παίξει τον κακό σε ταινίες όπως το «Now You See Me 2.»

Ο γνωστός ηθοποιός, πρωταγωνιστεί στο «Miracle Workers» του TBS, το οποίο μπαίνει στην τρίτη σεζόν του. Επίσης, πρόσφατα πρωταγωνίστησε στα «Swiss Army Man», «Guns Akimbo» και το περσινό «The Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend».

Ο Adam και ο Aaron Nee σκηνοθετούν υπό τη σεναριακή επιμέλεια της Dana Fox. Την περασμένη εβδομάδα, το Variety ανέφερε αποκλειστικά ότι και η Patti Harrison θα συμμετάσχει στο καστ χωρίς να είναι γνωστές πολλές λεμπτομέρειες για τον ρόλο της.