Ο Forest Whitaker συναντά τον Tom Hardy στην ταινία του Netflix «Havoc»

o-forest-whitaker-mazi-me-tom-hardy-stin-tainia-tou-netflix-havoc
ΤΡΙΤΗ, 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Ο Forest Whitaker έχει ενταχθεί στο καστ των ηθοποιών μαζί με τον Tom Hardy για την επερχόμενη δραματική ταινία εγκλήματος του Netflix, «Havoc».

Η ταινία προέρχεται από τον συγγραφέα, σκηνοθέτη και παραγωγό Gareth Evans, και αποτελεί την πρώτη απόπειρά του να αναλάβει τη σκηνοθεσία και την παραγωγή μιας ταινίας της πλατφόρμας του  Netflix.

Το «Havoc» πραγματεύεται την ιστορία ενός ντέντεκτιβ ο οποίος τα βάζει με τον υπόκοσμο για να σώσει τον γιό ενός  πολιτικού. Σε αυτή του την προσπάθεια, ξεδιπλώνει έναν καλά κρυμμένο κόσμο διαφθοράς και συνομωσίας.

Ο Whitaker κέρδισε Academy Award  και Χρυσή Σφαίρα ως καλύτερος ηθοποιός για τον ρόλο του δικτάτορα της Ουγκάντα, Idi Amin, στο «The Last King of Scotland». Ακόμη, έχει λάβει μέρος σε ταινίας όπως οι «Ghost Dog: The Way of the Samurai», «The Butler», «Black Panther», «Platoon», «Bird» και «Οι μεγάλοι συνομιλητές». Τελευταία, πρωταγωνιστεί στη σειρά Epix «Godfather of Harlem»ως ο θρυλικός γκάνγκστερ Ellsworth «Bumpy» Johnson. Η δεύτερη σεζόν της σειράς θα κάνει το ντεμπούτο της τον Απρίλιο.

Shutterstock / Kathy Hutchins

Ο Evans παράγει το «Havoc» κάτω από το banner του One More One Productions. Ο Ed Talfan του Severn Screen θα παράγει επίσης, όπως και ο Aram Tertzakian για το XYZ Films. Ο Hardy θα παράγει εκτός από τον πρωταγωνιστή.

Ο Evans είναι πιο γνωστός για τη συμμετοχή του στο σενάριο και τη σκηνοθεσία ταινιών με θεαματική δράση όπως το «The Raid: Redemption». Πρόσφατα δημιούργησε τη σειρά Sky-AMC «Gangs of London».