Η Miley Cyrus κάνει ένα γλυκό αφιέρωμα στον χαρακτήρα της Hannah Montana

i-miley-cyrus-kanei-ena-gluko-afieroma-ston-xaraktira-tis-hannah-montana
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η Miley Cyrus αποδίδει φόρο τιμής στο «μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να ζητήσει ένα κορίτσι» στην 15η επέτειο της σειράς που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό και την έβαλε στη μουσική βιομηχανία.

Στο Twitter, η τραγουδίστρια του «Wrecking Ball» δημοσίευσε μια επιστολή δύο σελίδων που απευθύνεται στον χαρακτήρα που έπαιξε για τέσσερις σεζόν, στη «Hannah Montana» του Disney Channel.

Στην επιστολή, η Cyrus αφηγείται τις αξέχαστες στιγμές που βίωσε κατά τη μαγνητοσκόπηση της εκπομπής, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας του παππού της και ευχαρίστησε τον χαρακτήρα για το ξεκίνημα της καριέρας της, λέγοντας: "Ήσουν σαν πύραυλος που με πέταξε στο φεγγάρι και δεν με έφερε ποτέ πίσω.»

«Ήταν γλυκόπικρο να ξέρω ότι θα σε αφήσω (ένα τεράστιο κομμάτι μου) πίσω στο Stage 9. Εκεί που είπα ότι μεγάλωσα όταν μου ρωτήθηκε. Ήταν το σπίτι μου», έγραψε.

Η Cyrus ήταν 13 ετών τον Μάρτιο του 2006 όταν η σειρά έκανε πρεμιέρα. Εκείνη την εποχή, το πρώτο επεισόδιο της σειράς αποτελούσε μέρος των μεγαλύτερων τηλεθεάσεων που είχαν γίνει ποτέ στο κανάλι, μαζί με το «High School Musical».

Το να ζεις μέσα μου για 6 χρόνια ήταν μεγάλη μου τιμή Είμαι ευγνώμον όχι μόνο σε σένα Hannah αλλά και σε όλους όσους πίστεψαν σε μένα από την αρχή», έγραψε η Cyrus . «Όλοι έχετε την ευγνωμοσύνη μου και τη βαθύτερη εκτίμησή μου μέχρι το τέλος. Με όλη την ειλικρίνειά μου σας λέω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!»