Η Britney Spears αποκαλύπτει τις γυναίκες που «έχουν εμπνεύσει πραγματικά τη ζωή της»

i-britney-spears-apokaluptei-tis-gunaikes-pou-exoun-empneusei-pragmatika-ti-zoi-tis
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η Britney Spears δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης επισημαίνοντας μερικές διάσημες γυναίκες που αποτέλεσαν σημαντική επιρροή γι’ αυτή.

Πρόσφατα η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram ένα post στο οποίο παρουσιάζει τις γυναίκες που την επηρέασαν στη ζωή της. Μερικές από αυτές είναι οι ηθοποιοί Sharon Stone, Natalie Portman και Sarah Jessica Parker και οι τραγουδίστριες Noah και Miley Cyrus, η αδερφή της Jamie Lynn Spears και η εκπαιδεύτρια γιόγκα και φυσικής αγωγής Tawny Janae.

«Αυτές είναι οι γυναίκες που έχουν εμπνεύσει πραγματικά τη ζωή μου !!!!» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε. «Το να είμαι μακριά από την οικογένεια και τον φίλο μου, λόγω της καραντίνας είναι πολύ δύσκολο για εμένα αλλά το καλό με τα social media είναι ότι μπορούμε να συνδεόμαστε με διαφορετικό τρόπο και έτσι  δεν νιώθουμε τόσο μόνοι μας σε αυτό τον κόσμο. Αυτές οι δροσερές κυρίες προσθέτουν πάντα μια σπίθα στη μέρα μου», κατέληξε.

Η Noah που ένιωσε μεγάλη τιμή που αναγνωρίζεται από τη Spears, έγραψε «το σαγόνι μου είναι ακόμη στο πάτωμα. Αποτελείς έμπνευση για εμένα από τότε που ήμουν παιδί και το να μπορώ να μεγαλώνω με τη μουσική σου ΗΤΑΝ ΕΥΟΓΙΑ. ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!!!!!!»