Η Taylor Swift κυκλοφορεί το τραγούδι «You All Over Me (From The Vault)» με τη Maren Morris

i-taylor-swift-kukloforei-to-tragoudi-you-all-over-me-from-the-vault-me-ti-maren-morris
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η Taylor Swift κυλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι την Παρασκευή, το οποίο φέρει τον τίτλο ;«You All Over Me».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τη superstar της country Maren Morris η οποία της κάνει τα φωνητικά στο παρασκήνιο. Είναι ένα από τα έξι νέα τραγούδια που έγραψε η Swift, τα οποία θα συμπεριληφθούν στην εκ νέου ηχογραφημένη έκδοση του άλμπουμ της, «Fearless (Taylor's Version)

Το μελαγχολικό single περιγράφει την ομίχλη που ακολουθεί ένας καταστροφικός χωρισμός και τον αγώνα για την ανακάλυψη της ανεξαρτησίας κάποιου, ειδικά όταν όλα θυμίζουν την χαμένη του αγάπη.

Η απαλή ακουστική κιθάρα που συνοδεύει το single θυμίζει το «Landslide» των Chicks, το οποίο επισημαίνει τους συναισθηματικούς στίχους που γράφτηκαν από την τότε έφηβο Swift.

Η ικανότητα της Swift να κάνει τα συναισθήματα εικόνες φαίνεται σε αυτή τη δουλειά, καθιστώντας το «You All Over Me» ένα πραγματικά συναισθηματικό single.

Το «You All Over Me (From The Vault)» είναι ένα από τα κομμάτια μπόνους που θα συμπεριληφθούν στο πολυαναμενόμενο άλμπουμ «Fearless (Taylor's Version)», που θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου.

Το άλμπουμ αποτελείται από 20 single και έξι κομμάτια bonus, τα οποία οι θαυμαστές μπορούν να προ-παραγγείλουν από τώρα στον ιστότοπο της Swift.