Η Paulina Porizkova δεν σταματά να επιδεικνύει το γυμνό σώμα της στα 55+

paulina-porizkova
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Στο hashtag #SexyHasNoExpiration που η ίδια δημιούργησε, κάθε ώριμη γυναίκα θα βρει το κίνητρο να ανακαλύψει εκ νέου τον εαυτό

«Υπήρχε μια μακρά χρονική περίοδος στη ζωή μου, όπου μπορούσα να εμφανίζομαι μέσα σε σέξι μπικίνι και να το ευχαριστιέμαι στο έπακρο», λέει η Paulina Porizkova σε πρόσφατη συνέντευξή της στην αμερικανική Vogue. 
«Και έπειτα έρχεται μια στιγμή, που η βιομηχανία του θεάματος και του μόντελιγνκ έρχεται να σε καταστρέψει επαγγελματικά. Σε αυτούς αφιερώνω την τελευταία μου ανάρτηση στο Instagram», προσθέτει η «ιέρεια» του Sports Illustrated, ανεβάζοντας στο λογιαριασμό της μια ολόγυμνη εικόνα του σώματός της, ένα μήνα πριν σβήσει 56 κεράκια στην γενέθλια τούρτα της.

Ποζάρει εντελώς γυμνή σε ένα ηλιόλουστο δωμάτιο, με το χέρι της να καλύπτει το στήθος και αφήνοντας όλα τα άλλα στη φαντασία.
Και παρόλο που πολλοί χρήστες, ανώνυμοι ή επώνυμοι (ανάμεσά τους και ο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Piers Morgan) σχολίασαν πως η φωτογραφία του πρώην μοντέλου και ηθοποιού ήταν «ματαιόδοξη έως ανατριχιαστική», η ίδια απαντά: «Γιατί η σεξουαλικότητα και το γυμνό σώμα είναι αποκλειστικό προνόμιο μιας νέας γυναίκας, και όχι η επιδοκιμασία κάθε ώριμης προσωπικότητας να γιορτάσει την ωριμότητά της μέσα από το σώμα της;», με την ίδια να ολοκληρώνει την λεζάντα της κοινοποιώντας το hashtag:   
#SexyHasNoExpirationDate. 

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Porizkova έχει πει: «Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν νομίζω ότι υπάρχει πραγματικά κάτι που καταπολεμά τη γήρανση. Το πώς αντιλαμβάνομαι τα χρόνια που περνούν από το πρόσωπο και το σώμα μου, είναι κάτι που έχει να κάνει περισσότερο με το μυαλό μου: όσο πιο ρεαλιστικά και ξεκάθαρα βλέπω τα πράγματα, τόσο με αγαπώ περισσότερο. Δεν μου αρέσει το Botox, επειδή δεν κάνει καμία γυναίκα να θυμίζει τον πραγματικό εαυτό της. Προτιμώ, όχι μόνο να μου θυμίζω εμένα αλλά και να με ξεπερνώ, με καθημερινή άσκηση και σωστή διατροφή. Αν και κατανοώ την επιθυμία κάθε γυναίκας στην ηλικία μου να θέλει να αναβιώσει την εικόνα της την εποχή που ήταν 30 ετών, εντούτοις εγώ δεν είμαι πρόθυμη να μεταμορφωθώ σε κάτι που δεν είμαι. Μου αρέσει να φαίνομαι όμορφη, αλλά θέλω επίσης να φέρομαι τίμια απένταντί μου, σε κάθε ηλικία. Θέλω να μου αρέσω αρκετά, ώστε να γερνάω όσο πιο όμορφα γίνεται».

THE BEAUTY TEAM