Ο οίκος Versace έχει το μυστικό που θα ενισχύσει την διάθεσή σας εδώ και τώρα!

o-oikos-versace-exei-to-mustiko-pou-tha-enisxusei-tin-diathesi-sas-edo-kai-tora
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Το electric cat-eye look μπορεί να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του, ακόμη και κάτω από μια μάσκα.

Από την πλήρη έκρηξη χρωμάτων που σηματοδοτούν τις κολεξιόν του εδώ και 40 χρόνια, έως την βαθιά, δραματική γοητεία των μοντέλων του, ο ιταλικός οίκος υψηλής ραπτικής ανέκαθεν μετέτρεπε τα runways σε μια θρυαλλίδα οξείας σύγκρουσης με την συμβατικότητα, οδηγώντας τις γυναίκες να απολαμβάνουν τη ζωή τους με σφρίγος και ζωντάνια. Αυτή τη σεζόν, ο οίκος Versace, επιμένοντας στην ωριμότητα που συνδέεται αρμονικά με τον χρωματικό εντυπωσιασμό δείχνει τον δρόμο για μια νέα εποχή χαράς και αισιοδοξίας, αφήνοντας για πάντα πίσω τον εφιάλτη του κορωνοϊού. Το γεγονός ότι η πανδημία καθιστά απαγορευτικές τις επιδείξεις μόδας «δια ζώσης», δεν απέτρεψε την Donatella Versace να δώσει το νέο στίγμα του οίκου, μέσα από μια virtual υπερπαραγωγή.

Εκτός από τα ευφάνταστα prints που στηρίζονται στις κλασικές γεωμετρικές γραμμές που ο ίδιος ο Gianni Versace έκανε σήμα-κατατεθέν του οίκου, το μακιγιάζ που συνόδευε τα μοντέλα της πρόσφατης παρουσίασης της κολεξιόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021 ήταν εξ ολοκλήρου «ηλεκτρικό» -με έμφαση στα μάτια-, συνδυαστικά με μια σειρά μεταξωτών bandanas να στολίζουν την κορυφή του κεφαλιού.
Οι φετινές μούσες του Versace (Rianne Van Rompaey, Gigi Hadid, Precious Lee και Sora Choi) αφέθηκαν στα χέρια της μακιγιέζ Pat McGrath, η οποία ήθελε να δημιουργήσει μια εμφάνιση που θα αντιπροσώπευε μια εκκωφαντικά καινοτόμα πρόταση για περισσότερη ζωντάνια και υψηλή ενέργεια. 
 

«Σε αυτό το νέο κόσμο που θα προβάλλει μετά από τον οδυνηρό εφιάλτη του Covid-19, η χαμένη λάμψη κάθε γυναίκας πρέπει να βρει τον δικό της δρόμο για να ενισχυθεί όσο περισσότερο της αξίζει», είπε η McGrath στη Vogue, με την ίδια να δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα μάτια -«μιας και η μάσκα θα είναι για πολλούς μήνες ακόμη το μόνιμο αξεσουάρ προσώπου». Και, ναι, οι πλούσιες στρώσεις σε όλο το πάνω βλέφαρο από ελεκτρίκ αποχρώσεις φούξια-κοραλί και μπλε-τυρκουάζ είναι αυτές που θα κάνουν την εικόνα και τη διάθεσή σας να απογειωθούν αυτή την άνοιξη -μέχρι και το τέλος του φετινού καλοκαιριού.

THE BEAUTY TEAM