Ο Ben Affleck για Jennifer Lopez: το πιο σκληρά εργαζόμενο άτομο στον χώρο του θεάματος

o-ben-affleck-commends-mila-gia-tin-Jennifer-lopez-apokalontas-ti-to-pio-sklira-ergazomeno-atomo-ston-xoro-tou-theamatos
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ο Ben Affleck επαινεί την ηθική της Τζένιφερ Λόπεζ και την αποκαλεί «το πιο σκληρά εργατικό άτομο» που γνώρισε στη βιομηχανία του θεάματος.

Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά το τέλος της πολύ δημοσιευμένης σχέσης τους, ο Ben Affleck δεν έχει παρά μόνο σεβασμό για τη Jennifer Lopez.

Ο Affleck ήταν ένας από τους πολλούς διάσημους που επαίνεσε τη Lopez στο πλαίσιο ενός αφιερώματος του  InStyle στην πολυτάλαντη ερμηνεύτρια.

Αναφέρθηκε στην ταινία «Gigli» όπου συμπρωταγωνίστησαν, τονίζοντας «τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τη δουλειά της, τον ήσυχο και αφοσιωμένο τρόπο που υιοθέτησε για την επίτευξη των στόχων της και, στη συνέχεια, πώς επέστρεφε και διπλασίαζε τις προσπάθειές της, παραμένοντας, μέχρι σήμερα, το πιο σκληρό άτομο που έχω συναντήσει σε αυτήν την επιχείρηση».

«Έχει μεγάλο ταλέντο, αλλά έχει επίσης εργαστεί πολύ σκληρά για την επιτυχία της και είμαι τόσο χαρούμενος γι 'αυτήν που φαίνεται, επιτέλους, να λαμβάνει την αναγνώριση που της αξίζει», πρόσθεσε ο Affleck.

Ο Affleck και η Lopez άρχισαν να βγαίνουν τον Ιούλιο του 2002 και αρραβωνιάστηκαν αργότερα εκείνο το έτος και χωρίστηκαν το 2004.

Η Leah Remini, η Michelle Obama και ο πρώην σύζυγος της, Marc Anthony ήταν μεταξύ άλλων μερικοί από τους διάσημους που μιλούν προς τιμήν της στο αφιέρωμα.

 Ο Anthony , με τον οποίο η Λόπεζ παντρεύτηκε το 2004-2014 και με τον οποίο έχει δύο παιδιά, επαίνεσε επίσης την τραγουδίστρια.

«Είναι η πρώτη που θα μπει και η τελευταία που θα φύγει από το δωμάτιο», είπε για την Λόπεζ. «Ο πιο σκληρός εργάτης που γνώρισα ποτέ. Όταν ήμασταν μαζί, ήταν το αντίθετο από μένα. Αυτό έχει αλλάξει από τότε. Έμαθα τόσα πολλά από αυτήν».