Η Saweetie συνεργάζεται με τη Gwen Stefani σε μια νέα Version του «Slow Clap»

i-saweetie-sunergazetai-me-ti-gwen-stefani-se-mia-nea-version-tou-slow-clap meeno
ΤΡΙΤΗ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η πλατινένια ράπερ Saweetie συμμετέχει σε μια νέα έκδοση του πιο πρόσφατου single της Gwen Stefani «Slow Clap».

Στην πραγματικότητα, η Stefani λέει ότι η συνεργασία έγινε όταν είδε τη Saweetie να ερμηνεύει το τραγούδι της «Luxurious» από το άλμπουμ της «Love» του 2004. 

«Είδα στο Διαδίκτυο ότι η Saweetie είχε ποστάρει ότι ακούει το τραγούδι μου «Luxurious», οπότε έστειλα μήνυμα στον συνεργάτη που με βοηθούσε να βρω έναν καλλιτέχνη να συνεργαστώ για το τραγούδι, λέγοτά; του «Ω, κοίτα, είναι στον αέρα, η Saweetie ακούει το τραγούδι μου» λέει η Stefani στο Variety. Οπότε και μου πρότεινε να συνεργαστώ μαζί της.

Το μουσικό βίντεο κλιπ του κομματιού έχει αναλάβει η Sophie Muller, η οποία στο παρελθόν έχει συνεργαστεί ξανά με την Stefani στο βίντεο για την εμβληματική μπαλάντα των No Doubt «Don't Speak» και το σόλο κομμάτι «Wind It Up».

Η Stefani λέει ότι έγραψε το «Slow Clap» για όλα τα αουτσάιντερ στον κόσμο - συμπεριλαμβανομένης την ίδια, καθώς μπαίνει σε μια νέα φάση στην καριέρας της.

Στο βίντεο οι δύο καλλιτέχνιδες χορεύουν στους χώρους ενός γηπέδου μπάσκετ, κάνουν τραμπολίνο  και κερδίζουν τις εντυπώσεις με τις εντυπωσιακές ενδυματολογικές τους επιλογές.

Το κομμάτι «Slow Clap», κυκλοφόρησε από την Universal Music το Μάρτιο που μας πέρασε και είναι το 2ο single από το νέο άλμπουμ της  Gwen Stefani.