Ο Kid Cudi με floral φόρεμα στο αφιέρωμα για τον Kurt Cobain

o-kid-cudi-foraei-floral-forema-sto-snl-sto-afieroma-tou-kurt-cobain
ΤΡΙΤΗ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ο Kid Cudi αποτίει φόρο τιμής στον πρώην frontman των Nirvana, Kurt Cobain κατά τη διάρκεια των παραστάσεων του «Saturday Night Live», φορώντας μια πράσινη ζακέτα και ένα λουλουδάτο φόρεμα στο πνεύμα του «Come As You Are».

Ο Cudi αρχικά ερμήνευσε το τραγούδι του «Tequila Shots» φορώντας μια πράσινη ζακέτα που θυμίζει αυτή που φορούσε ο Cobain κατά τη διάσημη εκπομπή MTV Unplugged του 1993 των Nirvana. Ο Cudi αποτίει επίσης φόρο τιμής στον θρύλο του «SNL» Chris Farley, φορώντας ένα μπλουζάκι με τον αείμνηστο καλλιτέχνη ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε ηλικία 33 ετών το 1997. Ο Cudi αργότερα δημοσίευσε στο Twitter ότι η ζακέτα ήταν από μάρκα streetwear και την αγόρασε σε υπαίθρια αγορά του Cactus Plant.

Το αφιέρωμα συνεχίστηκε στη δεύτερη του παρουσιαση, η οποία χαρακτηρίστηκε από το τραγούδι «Sad People». Ο Cudi ανέβηκε στη σκηνή με ένα λευκό φλοράλ φόρεμα φτιαγμένο από τον Virgil Abloh, προκαλώντας πολλους οπαδούς να το συγκρίνουν με ένα παρόμοιο φόρεμα που φόρεσε ο Cobain σε γνωστή φωτογράφησή του.

 Επιπλέον, αυτή η εβδομάδα σηματοδότησε την 27η επέτειο του θανάτου του Cobain από το 1994, κάνοντας τις ενδυματολογικές επιλογές  του Cudi να μοιάζουν ακόμη λιγότερο σαν σύμπτωση.

Την Κυριακή το πρωί, ο Cudi επιβεβαίωσε ότι και τα δύο ρούχα που επέλεξε να φορέσει αφορούσαν τον επέτειο θανάτου του Cobain .