Η Emma Stone λάμπει ως Punk Rock Villain στο τρέιλερ «Cruella» της Disney

i-emma-stone-lampei-os-punk-rock-villain-sto-treiler-cruella-tis-disney
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η τελευταία Live action ταινία της Disney «Cruella», έχει πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Όσκαρ, Emma Stone.

Ο χαρακτήρας της Cruella de Vil της επερχόμενης ταινίας που θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαΐου, είναι μια πανκ ροκ έκδοση της γνωστής κακοποιού από τα «101 Σκυλιά της Δαλματίας».

Ο Stone θα απεικονίσει την Cruella de Vil γύρω στη δεκαετία του 1970, και η ταινία θα ερευνήσει τη ζωή της πριν από την τάση της να τρομοκρατεί τα κουτάβια του Λονδίνου, όπως απεικονίστηκε στην ταινία του 1961. Πριν από την κυκλοφορία του τρέιλερ, η Emma Stone.αποκάλυψε μια πρώτη ματιά της ταινίας και την δική της προσέγγισή για να επαναπροσδιορίσει την ιστορία του διαβόητου χαρακτήρα.

Το καστ περιλαμβάνει τους Emma Thompson, Mark Strong, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Jamie Demetriou, Joel Fry και Kirby Howell-Baptiste.

Οι Marc Platt, Kristin Burr και Andrew Gunn έχουν αναλάβει την παραγωγή της ταινίας, με την Glenn Close, η οποία έπαιξε την de Vil στο remake του 1996, ενεργώντας ως μία από τους εκτελεστικούς παραγωγούς.

Η Disney αποκάλυψε επίσης ότι θα δούμε την εμβληματική κακοποιό στο ταπεινό της ξεκίνημα στο «Hello, Cruel Heart», ένα νέο μυθιστόρημα που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο από το Disney Press που θα χρησιμεύσει ως prequel της ταινίας. Το βιβλίο γράφτηκε από τη Maureen Johnson, τοποθετείται χρονικά στο 1967 και ακολουθεί μια έφηβη που φιλοδοξεί να εδραιωθεί στον κόσμο της μόδας που μια μέρα θα γίνει η Cruella.